Apple Pay bakal ngabagéakeun 5 bank anyar kalayan panangan dina sababaraha bulan ka payun

Implantasi tina pamayaran kartu kiridit dina telepon kami ditampi kalayan sumanget pisan. Ayeuna, teu aya dinten anu salah sahiji urang henteu mayar cara kieu atanapi ningali jalma sanés ngalaksanakeunana. Nanging, bank sareng badan éntitas aranjeunna nyéépkeun waktos pikeun adaptasi kana modeu pembayaran anyar ieu.

Apple Pay mangrupikeun salah sahiji layanan anu paling sering dianggo pikeun mayar tanpa nyabut kartu kiridit tina dompét urang. Bawa alat ios kami, idéntifikasi sareng, voila! Kami untung upami anjeun ti bank Mediolanum, Pichincha, Cajamar, Laboral Kutxa atanapi Pibank. Kunaon Kusabab lima bank ieu bakal pas janten cocog sareng sistem pamayaran Apple Pay.

5 bank anyar ngajantenkeun sistemna cocog pikeun nambihan ka Apple Pay

Pikeun pangguna anu katinggaleun atanapi henteu sadar kana ayana Apple Pay, kontéks anu singget diperyogikeun pikeun ngartos berita ieu. Apple Pay nyaéta layanan pamayaran seluler anu didamel ku Apple ngalangkungan urang tiasa nambihan kartu kiridit atanapi rekening bank (tina éntitas tangtu) anu aya hubunganana sareng alat urang. Nalika urang badé mayar, urang tiasa mayar tanpa nyandak kartu langsung tina alat ios wae.

Salami sasih-bulan ieu kami ningali kumaha béda bank sareng perusahaan ageung anu ngamutahirkeun infrastrukturna pikeun nampi datangna Apple Pay, anu parantos aya sareng urang salami 5 taun. Ti saprak éta, 22 badan kauangan Aranjeunna cocog sareng Apple Pay di daérah Spanyol. Tapi dina sababaraha bulan ka payun jumlah ieu bakal naék janten 27 kumargi 5 bank ieu bakal nampi sistem pamayaran Apple:

  • Mediolanum
  • Pichincha
  • Cajamar
  • Buruh Kutxa
  • Pibank

Sanaos éta mangrupikeun warta anu saé, kami masih henteu ngagaduhan berita ti bank ageung sapertos Ibercaja, Unicaja, ING atanapi Liberbank. Ku jalanna waktos urang yakin yén éta bakal cocog sareng Apple Pay, samentawis éta urang ngan ukur tiasa ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Juan Carlos Vidal cenahna

    Kuring kaget ku Banco Pichincha yén, salaku bank asal Ékuador, aranjeunna henteu ngaluarkeun heula pikeun Ékuador sareng aranjeunna ngaluarkeunana di Spanyol.

  2.   Manuel cenahna

    Di Ékuador, reureuhna ageung pisan ... écés éta kedah kaluar heula di Spanyol ... mudah-mudahan sakapeung Banco Pichicncha bakal masihan kami kauntungan pikeun Ékuador