Apple Pay badé sumping ka 16 pasar énggal

Siapkeun Apple Pay dina iPhone X

Apple Pay laun konvérsi, sabab ngahontal langkung seueur nagara, dina sumber panghasilan anu menarik dina bagian jasa. Kusabab diluncurkeun dina Oktober 2014, Apple Pay parantos sayogi di sababaraha tilu puluh nagara, dimana 16 pasar énggal deui bakal enggal ditambihan.

Tim Cook ngumumkeun tanggal 25 Maret, dina acara presentasi jasa pidéo streaming na, Apple TV +, Apple arcade y Apple Card, éta téknologi pamayaran nirkabel bakal sayogi sateuacan akhir taun 2019 di langkung ti 40 nagara. Pengumuman ngeunaan kasadiaan di 16 nagara anyar asalna tina tangan bank Monese.

https://twitter.com/monese/status/1128577239203893248

Nagara-nagara anyar tempat Apple Pay bakal sayogi sapanjang taun nyaéta: Bulgaria, Kroasia, Siprus, Slowakia, Slovenia, Éstonia, Yunani, Lituania, Liechtenstein, Latvia, Malta, Portugal sareng Romania. Sakumaha seuseueurna urang Éropa tiasa ningali, éta nunjukkeun, sakali deui, yén Éropa mangrupikeun pasar anu penting pikeun téknologi ieu, téknologi anu langkung seueur dianggo tibatan di Amérika Serikat sorangan.

Apple Pay

Nagara salajengna dimana Apple Pay bakal sayogi nyaéta Walanda, Hungaria sareng Luksemburg, nagara-nagara anu henteu kalebetkeun kana daptar anu dibagikeun ku bank Monese. Kami henteu terang naon data anu didasarkeun pikeun nyebarkeun daptar ieu, sabab upami datangna di seueur nagara tungtungna dikonfirmasi, jumlah anu Tim Cook negeskeun leres-leres lepat.

Nagara tempat Apple Pay sayogi nyaéta: Jérman, Arab Saudi, Australia, Brasil, Bélgia, Kanada, Cina, Dénmark, Finlandia, Perancis, Hong Kong, Irlandia, Islandia, Pulo Man, Guirney, Italia, Jepang, Jersey, Norwégia, Selandia Anyar, Rusia, Polandia, San Marino, Singapura, Spanyol, Swiss, Swédia, Taiwan, Ukraina, Uni Émirat Arab, Inggris, Républik Céko, Amérika Serikat, sareng Kota Vatikan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ignacio Argaez cenahna

    Henteu terang iraha bakal dugi ka Mexico?