Éppansi Apple Pay di Amérika Tengah bakal dimimitian di Kosta Rika

Apple Pay Kosta Rika

Kusabab bubuka sareng peluncuran pasar salajengna di 2014, Apple Pay laun ngalegaan ka langkung seueur nagara, Nanging, Amérika Latin mangrupikeun salah sahiji daérah anu sigana Apple hilap. Sahenteuna dugi ka ayeuna, kumargi numutkeun ka jalma di 9to5Mac, Apple nuju nyiapkeun ékspansi Apple Pay di Amérika Tengah ti Kosta Rika.

Numutkeun ka medium ieu, Apple Pay nuju nyiapkeun peluncuran na di Kosta Rika sareng bank BAC Kritik. Upami warta ieu dikonfirmasi, Kosta Rika bakal janten nagara kadua di Amérika anu nyarios Spanyol anu nampi fungsionalitas ieu saatos Mexico. Di Brasil, Apple Pay parantos dioperasikeun ti saprak Olimpiade terakhir anu diayakeun di 2016.

Ku cara kieu, Kosta Rika bakal janten Nagara Amérika Tengah Kahiji anu Meunangkeun Rojong Apple Pay, fitur anu parantos sayogi di langkung ti 60 nagara. Tétéla, BAC Credomatic ngamimitian uji coba dukungan pikeun Apple Pay di Kosta Rika sababaraha minggu, dukungan anu bakal sayogi pikeun pangguna VISA sareng Mastercard mimitina.

Apple Pay Kosta Rika

Pikeun ningali naha rencana bank caket kana nyoko kana Apple Pay, bank kedahna nunjukkeun yén éta cocog sareng Apple WalletKasaluyuan ieu ayeuna henteu ditawarkeun ku aplikasi resmi BAC Credomatic, tapi anu sayogi ngalangkungan Test Flight.

Upami urang ngémutan yén BAC Credomatic henteu ngan ukur aya di Kosta Rika, tapi ogé ngagaduhan ayana di nagara-nagara sanés sapertos El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, The Bahamas and Grand CaymanNalika peluncuranana lumangsung di Kosta Rika, sigana bakal janten masalah sababaraha dinten sateuacan Apple Pay dugi ka nagara-nagara sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.