Apple Pay dianggo dina langkung ti 500 juta iPhone

Apple Pay

Butuh waktu 6 taun ti saprak peluncuran Apple Pay pikeun téknologi pamayaran Apple diaktipkeun dina langkung ti 500 juta iPhoneSanaos sanés ngan ukur alat Apple anu tiasa dianggo, upami éta anu paling umum dibarengan ku Apple Watch, pikeun merenahna.

Numutkeun ka guys ti Loop Venture, Séptémber kamari, jumlah iPhone sareng Apple Pay anu diaktipkeun nyaéta 507 juta. Sataun samemehna, jumlah iPhone dina pasaran sareng Apple Pay dioperasikeun nyaéta 441 juta, ngalambangkeun pertumbuhan taunan 15%.

Kaseueuran moméntum dina pertumbuhan Apple adoption pertumbuhan dina sataun katukang dijalankeun ku ningkat pangmayaran tanpa kontak kusabab coronavirus. Upami urang ngabandingkeun inohong ieu sareng total jumlah iPhone anu ayeuna dioperasikeun, éta ngagambarkeun 51% tina total, 1 dina 2 pangguna iPhone parantos ngaktipkeun sareng sacara rutin nganggo Apple Pay.

La kasadiaan Apple Pay di beuki seueur bank, ogé parantos janten bagian penting dina tumuhna platform pamayaran éta. Loop Venturas nyatakeun yén dina 6 bulan terakhir, transaksi anu dilakukeun ku Apple Pay parantos ningkat 30%. Numutkeun ka ulikan anu sami ieu, bank sareng pengecer anu ngadopsi Apple Pay ngalaman paningkatan 20%.

ayeuna, Apple Pay sayogi di langkung ti 50 nagara sareng diantarana urang mendakan: Austria, Bélarus, Bélgia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Céko, Dénmark, Éstonia, Finlandia, Perancis, Georgia, Jérman, Yunani, Hongaria, Islandia, Irlandia, Italia, Kazakhstan, Latvia, Liechtenstein, Lituania , Luksemburg, Malta, Monténégro, Walanda, Norwégia, Polandia, Portugal, Romania, Rusia, Saudi Arabia, Serbia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swédia, Swiss, Ukraina, Inggris, Uni Émirat Arab, Brazil, Kanada, Amérika Serikat, Australia, daratan Cina, Hong Kong, Macao, Taiwan, Jepang, Selandia Baru sareng Singapura.

Nagara-nagara salajengna dimana Apple Pay badé sumpingSakumaha urang ngawartosan anjeun sababaraha dinten ka pengker nya éta Mexico, dimana halaman wéb Apple Pay parantos sayogi, janten sababaraha dinten, paling minggu, yén Apple sacara resmi ngumumkeun peluncuranana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.