Lemah Apple Pay di Spanyol di 2016

apel mayar

Kadatangan Apple Pay ka Spanyol Éta dikonfirmasi dinten ieu ku CEO Apple Tim Cook nalika konferensi hasil kauangan. Apple Pay parantos aya di Amérika Serikat salami sataun, nagara ti mana urang tiasa ngolah pamayaran ngalangkungan iPhone urang (kalayan Touch ID) sareng Apple Watch. Émut yén Apple Pay henteu sayogi dina sadaya situs, sanaos leres yén jumlah pendirian anu parantos adaptasi janten cocog sareng metode pamayaran Apple parantos ningkat.

Urang tiasa ngaharepkeun anu Badarat Apple Pay di Spanyol laun, sakumaha anu parantos kajantenan di sadaya nagara tempat jasa diluncurkeun (Amérika Serikat sareng Inggris). Mimitina, ngan sajumlah bank Spanyol bakal nawiskeun Apple Pay sareng sakedik demi sakedik entitas kauangan anu sanés bakal ngiringan. Hal anu sami tiasa kajadian sareng jinis kartu anu diidinan. Dina waktos ayeuna, Amérika Serikat nampi MasterCard sareng Visa, sareng anu sanésna.

Ngadegna kedah adaptasi pamiarsa kartu anjeun pikeun tiasa nampi Apple Pay (pikeun bagian na, Samsung Pay, mimitina, cocog sareng sadaya jenis pamiarsa). Tina aplikasi «Wallet» kami bakal mendakan pilihan pikeun nyimpen sadaya kartu kiridit sareng debit urang. Sakali urang dugi ka cash register, anu kedah urang lakukeun nyaéta muka konci iPhone atanapi Apple Watch (ngadeukeutkeun kana mesin) sareng nempatkeun sidik jari kami pikeun méré idin pikeun mayar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.