Apple Pay metode pamayaran digital sanés ngagaduhan popularitas di 2020

Sapanjang taun 2020, pangguna mimiti nganggo, langkung ti rutin, pamayaran contactless, boh ngalangkungan kartu kiridit, ngalangkungan Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay atanapi platform pembayaran sanés anu sanés, pikeun ngirangan, sajauh-jauhna, kontak sareng tiasa kéngingkeun coronavirus.

Numutkeun ka Jim Johson tina Merchant Solution, hatur nuhun kana parobihan ieu dina tren kabiasaan mayar, pandemi éta parantos ngadeukeutkeun urang ka masa depan anu teu aya kontan dina cakrawala, cakrawala anu henteu kedah caket, tapi anu jelas éta bakal sumping gancang atanapi engké.

Pamakéan kas di 2020 turun ku 10%, Sareng ngan ukur mangrupikeun kalima tina sadayana pambayaran langsung anu dilakukeun di dunya. Di sababaraha nagara sapertos Kanada, Perancis, Inggris, Swédia, Norwégia sareng Australia, panggunaan artos dikirangan langkung ti satengah numutkeun ka Merchant Solutions.

Sapanjang 2019, pamayaran kontan di toko di Amérika Serikat ngahontal $ 1,4 triliun, pikeun milyaran taun 2020. Di nagara ieu, salian ti Apple Pay, Samsung Pay sareng Google Pay, aya ogé metode pembayaran anu teu aya hubunganana sapertos anu ditawarkeun ku BestBuy, Sephora sareng Starbucks anu sanésna.

Daérah Asia-Pasifik, nyababkeun panggunaan pamayaran digital ku 40% sadaya pembayaran di toko. Di Amérika Serikat angka éta na 10%, sedengkeun di Éropa 7%, di Amérika Latin 6% sareng Wétan Tengah 8%.

e-commerce

Dagang éléktronik, salah sahiji ahli waris hébat pandemi, ningal kumaha pangguna ningkatkeun pengeluaran ku 19%, ngahontal 4,6 triliun dolar, pertumbuhan anu pangluhurna dina 5 taun ka pengker sareng tiasa naék janten 7,3 triliun ku 2024.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.