Apple Pay nambihan 40 bank sareng lembaga kiridit anyar

apel-bayar-nonton

Kusabab diluncurkeun di Amérika Serikat taun ka tukang, Apple parantos ngalegaan dukungan lembaga keuangan sareng bank pikeun ngamungkinkeun para nasabah anjeun mayar nganggo iPhone. Nanging, di luar nagara, éta ngan ukur tiasa ngahontal, henteu tanpa masalah, Inggris, Kanada sareng Australia. Jadwalna badé dugi ka Spanyol, Singapura sareng Hong Kong teu lami sareng American Express.

Apple teu ngagaduhan pilihan tapi pasangan sareng penerbit kartu American Express dina raraga nyepetkeun datangna ka nagara sanés, utamina kusabab masalah anu disanghareupan ku bank, anu henteu hoyong ngadistribusikaeun komisi anu ditagihkeun ka padagang, kusabab ngamungkinkeun mayar daganganana ngalangkungan kartu kiridit.

Dina awal taun hareup, Apple Pay moal ngan ukur dugi ka Spanyol, Singapura sareng Hong Kong, tapi ogé Cina, salah sahiji palanggan utami na, dimana éta parantos ngagaduhan kasapukan sareng bank ageung pikeun tiasa nawiskeun jasa pamayaran éléktronik énggal ieu di nagara.

  • Uni Kredit Federal Amérika Warisan
  • Serikat Kiridit Pakait
  • Bank Tabungan Bangor
  • Bank Bourbonnais
  • Bank Clovis
  • Bank Pasifik
  • Uni Kredit Federal Baton Rouge Telco
  • BHCU
  • Kardinal bank
  • Union Kredit Corning
  • Serikat Kredit Keuangan Kahiji (IL)
  • Bank Nasional Trenton munggaran
  • Bank Bangsa Kahiji
  • Bank Républik munggaran
  • Uni Kredit Pagawé Sakola Flint Area
  • Kaca Kota kiridit Union Federal
  • Bank Garansi sareng Perusahaan Amanah
  • Bank Hawthorn
  • Bukit Bank sareng Perusahaan Amanah
  • Uni Kredit Federal Hudson Valley
  • Bank Pamimpin, NA
  • Karyawan Tech Tech Union Kredit Federal
  • Uni Kredit Federal Midcoast
  • Bank Modal Oatworth
  • Bank Lembah Ohio
  • Uni Kredit Keuangan Kemitraan
  • Penn Liberty Bank
  • Polisi sareng Seuneu Kiridit Federal Union
  • Perdana Merdian Bank
  • Maca Bank Koperasi
  • Républik Bank
  • Bagéan 705 Uni Kredit Federal
  • Kauntungan Kredit Federal Union
  • Bank Kidul
  • Bank Missouri Kidul-kulon
  • TowneBank
  • West Plains Bank sareng Perusahaan Amanah
  • Uni Kredit Federal WesTex
  • Wilmington Tabungan Dana Masarakat
  • Bank WSFS

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Simon cenahna

    Kuring sadar sabaraha bank di dunya berkat mayar apel. Kalayan tiap pembaruan aya deui nami sareng seueur nami, daptar na teu aya tungtungna.