Apple Pay dugi ka Portugal, Yunani sareng Romania ku reuwas

Dinten ieu urang kedah ngaleupaskeun sakedik tina dunya betas sareng urang badé nyarioskeun perkawis salah sahiji fungsionalitas paling umum di urang dinten-dinten ieu sareng alat-alat perusahaan Cuperitno, éta henteu sanés nyaéta Apple Pay, sistem pamayaran NFC anu disayogikeun ku Apple ka sadaya pangguna.

Ékspansi na tetep sareng épisién sapanjang lapangan global, tapi utamina ngalangkungan Éropah, dimana éta mangrupikeun kasuksésan anu luar biasa. Ayeuna Apple Pay turun di Portugal sareng Slowakia ditambihkeun ka nagara Portugis di jero Éropa, beuki seueur nagara dimana éta sayogi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngirim artos ngalangkungan Bizum

Dina kasus Portugal, Apple Pay asalna ngan ukur ti kiridit Agrícola bank, Ninggalkeun mamang ngeunaan perluasan ka bank-bank sanés anu aya di nagara éta. Samentawis di Slowakia Éta sigana parantos ngalakukeun usaha anu langkung penting pikeun nyoko kana kabaruan ieu dina sistem pamayaran, contona nyaéta bakal tiasa dianggo dina sadaya éntitas ieu anu urang jéntrékeun di handap: Edenred, J&T Banka, Monese, N26, Boon, Revolut, sareng Tatra Banka. Slowakia pasti sigana janten conto anu saé kumaha hal-hal anu kedah dilakukeun dina siaran ieu, henteu saur anjeun?

Éta ngingetan kuring seueur peluncuran di Spanyol dimana Banco Santander tetep ekslusif salami ampir sataun pinuh. Samentawis waktos, Apple Pay diperkirakeun badé dugi ka nagara-nagara sapertos Malta, Yunani sareng Kroasia, Kami ngabayangkeun yén janten nagara wisata sapertos kitu aranjeunna kedah ngamimitian mikirkeun ngaluncurkeun éta sateuacan usum panas anu luhur dimimitian. Janten anu biasa, Apple Pay parantos janten seueur, kalebet kuring sorangan, pusatna paling seueur mayar, langkung-langkung di nagara sapertos Spanyol dimana ampir sadaya toko ditagih ku kartu sareng ampir sadayana ieu gaduh data anu cocog.

ACTUALIZACIÓN: Apple Pay negeskeun kadatangan na di Yunani sareng Romania ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Sanaos aranjeunna bank digital, Apple Pay di Portugal ogé sayogi sareng Revolut, N26 sareng Monese.

    salam