Apple Pay neraskeun kamekaranana sareng janten jasa pembayaran online kalima

Apple-bayar

Apple Pay neraskeun pertumbuhanana anu gancang, urang masih ngantosan jasa pamayaran online tungtungna dibuka di Spanyol, sareng seueur pisan rumor ngeunaan éta Kadatangan jasa pembayaran Apple ka Spanyol. Jasa anu, sabab urang parantos sering masihan koméntar, janten gampang pikeun urang ngadamel transaksi ékonomi, mayar, hatur nuhun kana alat sélulér urang, sadayana tanpa hariwang ngeunaan kaamanan jasa sabab éta dijaga berkat Apple ID kami sareng Toél ID Alat.

Sareng teras-terasan tumuh, urang moal tiasa mopohokeun yén Apple Pay sumping langkung langkung sabulan katukang dina desktop Safari, peramban wéb Apple pikeun Mac, sareng kadatangan ieu anu ngajantenkeun Apple Pay tuwuh sapertos awan. Éta sanés Paypal, écés, tapi upami urang nganggona sadidinten urang di toko berkat chip NFC dina iDevices urang, wajar yén kami ogé ngagunakeun éta pikeun mésér online. Hatur nuhun kana ieu, Apple Pay ayeuna mangrupikeun metode pembayaran online kalima ...

  réngking-apel-bayar

Sareng kami henteu nyebatkeun éta, sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto sateuacanna, perusahaan SimilarTech bakal nganalisis langkung ti 30 milyar halaman wéb kalayan gateway pembayaran sareng data anu éta Apple Pay ayeuna jasa pembayaran online kalima, dianggo dina langkung ti 10000 halaman wéb.

Apple Pay henteu ngaleuwihan Paypal atanapi Tombol Ngalanggan Paypal, tapi enya éta ngalangkungan jasa sapertos Google Wallet (pesaing utama), atanapi ka gerbang pembayaran raksasa internét Amazon pangmayaran. Sareng pastina bakal terus tumuh, urang kedah ningali panarimaan anu dimiliki budak Cupertino di Spanyol tapi henteu heran yén anjeun sadayana anu ngagaduhan iDevices nganggo metode pambayaran anu merenah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.