Apple Milari Ahli Kardiologi Ku Pangalaman Pangembangan Produk

Apple Watch Éléktrokardiogram

Kusabab datangna Apple Watch, khususna ti séri 4, kaséhatan parantos janten salah sahiji hal anu Apple parantos fokuskeun upaya paningkatan, panilitian sareng pamekaran, bahkan badé disebatkeun dina iklan yén Apple Watch mangrupikeun "masa depan kasihatan anjeun dina pigeulang anjeun." Aranjeunna ogé parantos ngaluncurkeun jasa anu aya hubunganana sapertos Apple Fitness + sanaos henteu acan tiasa ngagedéan sacara internasional.

Ayeuna parusahaan Cupertino, nyaéta ngarékrut langkung seueur propil dina bidang kasihatan, khusus kardiologis khusus pikeun pamekaran produk klinis tiasa nyandak pungsionalitas kasihatan dina Apple Watch ka tingkat sanés.

Apple kamari muka posisi anu aya hubunganana anyar di LinkedIn pikeun kantor pusat anjeun Sareng, numutkeun algoritma jaringan sosial, parantos aya 15 aplikasi pikeun ngalebetkeun prosés pamilihan Apple. Katerangan padamelan ngajelaskeun yén jelas propil anu ditéang pikeun berpungsi dina kreasi téknologi kaséhatan.

Salaku spesialis klinis, anjeun maénkeun peran integral dina damel sareng rékayasa sareng tim desain dina pamekaran produk klinis. Tanggung jawab utama na kalebet ngabantosan ngartikeun pungsionalitas sareng spésifikasi klinis produk pikeun nyiptakeun fitur inovatif anu ditujukeun pikeun mangaruhan kaséhatan jantung. Dina kasus fungsionalitas anu diatur, éta bakal ngagaduhan peran konci dina desain studi klinis sareng dina ngembangkeun protokol pikeun pangajuan aplikasi pangaturan.

Posisi nyuhungkeun kualitas anu tangtu dina calon, dimana a pangalaman éksténsif dina kardiologi, pangalaman sateuacanna sareng produk téknologi sareng kanyaho ngeunaan prosés pamekaran klinis produk kaséhatan anu diatur. Nanging, sareng sanaos urang tiasa nebak sareng sadayana nunjuk kana aplikasi Apple Watch Health, perusahaan henteu netepkeun produk mana anu bakal dianggo.

Ieu sanés pertama kalina Apple muka posisi pikeun ahli kardiologis sareng spesialis Podomoro sanés. Dina 2019, parantos ngajakan David Tsay, ahli kardiologi di Columbia University Medical Center. 

Léngkah-léngkah ieu ku Apple ngajantenkeun urang mikirkeun fungsi anyar atanapi paningkatan anu parantos aya dina produk kahareup atanapi model Apple Watch ka hareup, nanging, sareng terang kumaha prosés pamilihan anu tiasa dilakukeun, pastina anggota anyar tim kaséhatan ngamimitian ngembangkeun fungsionalitas énggal pikeun modél saatos 7 séri panginten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.