Apple hoyong ios 15 nampi warisan Pusat Kontrol macOS

Sanaos Tim Cook keukeuh nolak anu pangageungna, kanyataanna nyaéta ios sareng macOS beuki seueur ngagaduhan seueur hal anu sami. Jelas aranjeunna henteu badé ngical kami yén aranjeunna ditakdirkeun janten sami, langkung-langkung kumargi aranjeunna gaduh seueur MacBook Pro 16 inci pikeun nempatkeun di pasar kalayan harga serangan jantung.

Nanging, ku unggal pembaruan duanana sistem operasi beuki mirip, bahkan nempatkeun masalah serius. Dina waktos ayeuna Apple ngémutan ngalaksanakeun macOS Control Center langsung dina ios, Naha anjeun terang bédana pikeun ngabandingkeun aranjeunna?

Kanyataanna nyaéta Pusat Kontrol macOS henteu goréng pisan, sahenteuna anu urang gaduh dina versi pangénggalna anu aya, macOS Big Sur. Jujur, kuring parantos suksés pisan kumaha aranjeunna ngahijikeun Pusat Kontrol dina "vérsi anu hébat", nyayogikeun kacaangan keyboard, volume anu cukup pikaresepeun sareng pamilih kacaangan layar bahkan Widget alit kanggo musik anu macOS pangguna anu kami gugatan mangtaun-taun. Nanging, Pusat Kontrol ios sigana rada langkung tiasa diaksés sareng langkung gancang pikeun kuring.

Sanaos sadayana ieu, ti saprak iPhonesoft.fr Aranjeunna nyarioskeun parobihan ieu, Pusat Kontrol anu didesain ulang dina ios 15 sareng khususna diideuan ku anu di macOS Big Sur. Nanging, kanyataanana nyaéta aranjeunna henteu nyayogikeun poto-poto atanapi poto, janten urang kedah ngantosan perayaan WWDC21 anu bakal dilaksanakeun sacara éléktronik sareng kami bakal tetep hirup dina iPhone News, janten kami ngajak anjeun tetep waspada dugi ka Juni sabab kami bakal nguji ios 15 supados anjeun tetep mutahir sareng sadaya berita. Urang bakal gancang terang upami ios 15 leres-leres bakal ngadopsi Pusat Kontrol anu sami sareng ios atanapi sadayana bakal tetep aya cai borage.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.