Apple siga anu langkung seueur rohangan pikeun batré iPhone

La miniaturisasi Éta mangrupikeun hal anu lumrah dina téknologi sélulér, hanjakalna batréna henteu acan tiasa ngajantenkeun langkung alit, sareng nalika ngirangan ukuranana condong ngirangan kapasitasna, hal anu perusahaan hoyong hindarkeun pisan biaya.

Apple parantos mutuskeun pikeun merjuangkeun chipna langkung alit dina ni'mat nempatkeun batréna anu langkung ageung dina alatna. Ku cara kieu, upami henteu ningkatkeun kapasitas batréna, sahenteuna ngajaga lilana beban sanaos parantos kalebet kapasitas énggal. Ieu tetep keuneung Achilles dina téknologi mobile ayeuna.

nurutkeun DigiTimes Apel maksadna ngadopsi téknologi IPDs pikeun chip periferal dina produkna, nyaéta, sadayana anu napel kana motherboard ngalangkungan kabel flex kusabab éta saluyu sareng unsur-unsur alat anu aya di tungtung anu khusus. Ku cara kieu, éta dimaksudkeun pikeun ngahontal teu ngan ukur performa alat anu langkung saé kusabab waktos réspon disingkat, tapi ogé kamungkinan nempatkeun batréna rada ageung di jero, sareng urang parantos terang naon hartosna ieu. Sanés Apple damel di arah ieu ngan ukur mikirkeun iPad, tapi éta niatna pikeun ngahijikeunana kana sababaraha produk sapertos iPad, MacBook sareng tangtosna Apple Watch.

Sedengkeun, Perusahaan Cupertino damel sareng TSMC sareng Amkor kalayan tujuan kéngingkeun hasil anu positip dina panilitian téknologi ieu.ogy. Sadayana nunjukkeun yén urang jauh tina ningali hal anyar ieu dina alat anu bakal datang, utamina upami urang nyandak sababaraha berita tingkat hardware anu diarepkeun pikeun iPhone 13 numutkeun kabocoran anyar-anyar ieu. Samentawis waktos, naon waé anu ningkat dina kapasitas batré bakal ditampi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.