Apple mimiti ngaleungitkeun aplikasi ti App Store

App Store

Sakumaha dijanjikeun sababaraha waktos ka pengker, Apple parantos dimimitian ku aplikasi purge ketinggalan jaman sareng bieu ditingali di App Store. Aranjeunna bakal ngamimitian ngirim email ka pamekar anu aplikasina henteu lami nampi pembaruan sareng anu bakal janten tujuan utama bersih ieu toko aplikasi.

Dina raraga nyimpen aplikasi dina App Store, pangembang anu kapangaruhan aranjeunna bakal kedah ngaleupaskeun pembaruan pikeun Apple pikeun marios sareng mutuskeun naha atanapi henteu disimpen dina toko na. Upami teu kitu, aplikasi bakal ngaleungit. Surat Apple berbunyi sapertos kieu:

Pangembang anu terhormat,

Tanggal 1 Séptémber 2016, kami ngumumkeun yén kami bakal nerapkeun prosés évaluasi sareng ngaleungitkeun pikeun aplikasi anu henteu jalan sakumaha mistina, henteu nuturkeun kawijakan ulasan atanapi anu kadaluarsa.

Kami mendakan yén aplikasi anjeun henteu acan diénggalan dina waktos anu lami.

Léngkah salajengna

Pikeun ngajaga aplikasi di App Store, punten ngaleupaskeun versi énggal pikeun marios anu nyumponan sarat Dina 30 dinten. Upami anjeun henteu tiasa ngaleupaskeun pembaruan dina 30 dinten, aplikasi anjeun bakal dihapus tina App Store dugi ka ngalebetkeun apdet sareng éta ditinjau.

Upami urang ngahapus App anjeun

Éta bakal tetep hanca fungsina pikeun pangguna anu parantos gaduhna. Aranjeunna moal sangsara gangguan dina jasa aranjeunna, anu mésér dina-aplikasi bakal tetep jalan sareng aranjeunna bakal tiasa ngaunduh deui upami kedah malikkeun. Nanging, kami nyarankeun anjeun pikeun ngapdet aplikasi éta gancang-gancang pikeun ngaluncurkeun deui di App Store pikeun mastikeun yén éta tetep fungsional pikeun pangguna anyar.

Anjeun tiasa neraskeun nganggo nami aplikasi anjeun, sabab éta teu acan dihapus tina akun anjeun.

Salaku tambahan, Apple ayeuna henteu nampi apdet atanapi aplikasi anyar anu ngagaduhan nami anu langkung ti éta 50 karakter kumargi aranjeunna mendakan yén seueur pamekar ngagunakeun nami panjang pikeun langkung seueur pangaruh dina mesin pencari.

Tanpa ragu, ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun pangguna, anu bakal ngagaduhan App Store anu langkung bersih sareng ngan ukur aplikasi anu paduli anu gaduh apdet tiasa didownload.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.