Apple ngamimitian ngajual iPhone 7 gratis di Amérika Serikat

iphone-7-gratis-mésér-usa-ayeuna-aya

IPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu anyar parantos aya di pasar langkung ti sabulan, tapi sapertos biasana, di Amérika Serikat butuh waktos langkung lami tibatan normal pikeun terminal gratis janten sayogi, kumargi salami sasih kahiji aranjeunna ngan ukur aya pikeun operator utama: AT&T, Sprint, T-Mobile sareng Verizon. Ti dinten ayeuna, saha waé pangguna anu hoyong mésér iPhone 7 atanapi iPhone 7 Plus tanpa kaiket sareng operator, ayeuna tiasa lebet ka Apple Store atanapi mésér ngalangkungan Apple Store Online.

Ti saprak ayeuna, upami anjeun cicing di Amérika Serikat sareng hoyong mésér iPhone 7 atanapi iPhone 7 Plus anyar, pilihan pikeun mésérna gratis nembongan, tanpa aya hubungan sareng operator Amérika. Apple netelakeun yén nalika mésér terminal gratis, teu aya komitmen atanapi kontrak permanén sareng operator mana waéPangguna ngan ukur kedah angkat ka operatorna pikeun nyungkeun kartu SIM nano-SIM.

Perkawis harga terminal, Aranjeunna sami sareng perusahaan anu diumumkeun dina intina baheula:

  • iPhone 7 - 32GB - $ 649
  • iPhone 7 - 128GB - $ 749
  • iPhone 7 - 256GB - $ 840
  • iPhone 7 Plus - 32GB - $ 769
  • iPhone 7 Plus - 128GB - $ 869
  • iPhone 7 Plus - 256GB - $ 969

Émut yén harga ieu sok aya pajak. Kana harga ieu kedah ditambihan pajak anu saluyu pikeun masing-masing nagara, pajeg anu bénten-bénten ti nagara ka nagara tapi biasana sakitar 9% rata-rata. Sakumaha biasana, iPhone 7 ngagaduhan waktos ngantosan anu langkung handap tibatan modél Plus, kecuali kanggo warna Jet Black / Glossy Black anu énggal, anu masih sesah di nagara mana waé di dunya. Salaku tambahan, modél ieu ngan ukur aya dina modél 128 sareng 256 GB, putusan Apple anu pangguna henteu resep pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Christopher cenahna

    Abdi mésér iphone gratis 7 dua minggu ka pengker di toko apel di NY

  2.   ios cenahna

    Kuring reuwas teu tiasa ngabayangkeun yén milikna gratis di Amérika Serikat, éta bakal kusabab monopoli operator

  3.   perusahaan cenahna

    Tambang kuring henteu acan ngamimitian, kuring masih ngantosan salah sahiji tempat anu kuring dipesen pikeun nyauran kuring.

  4.   Eliurkis diaz cenahna

    IPhone anu anjeun mésér di Apple Store online gratis sacara standar, hiji-hijina bédana nyaéta lamun mésér éta nganggo T-Mobile atanapi AT&T anjeun ngan ukur tiasa nganggo éta dina jaringan GSM, sanés CDMA, sareng anu sami kajadian upami anjeun mésér ku Sprint atanapi Verizon.

    Janten bebas SIM hartosna telepon ieu, salian ti muka konci, bakal tiasa dianggo dina jaringan GSM sareng CDMA. Éta bédana gedé.

    Salam.