Apple ngamimitian ngalereskeun layar iPhone 5 kanggo $ 149

iPhone 5 rusak

Kalayan parobihan kabijakan ngajantenkeun jasa Apple Care, Apple hoyong kéngingkeun seuseueurna perbaikan iPhone ruksak tetep di toko fisikna, sahingga nyingkahan kedah masihan terminal anu direnovasi (diropea ku SAT) sareng ku hemat biaya akibatna anu diperyogikeun pikeun perusahaan.

Apple dikabarkan parantos ngamimitian nawiskeun rPerbaikan layar pikeun iPhone 5 dibanderol $ 149 (di Spanyol kami henteu terang jumlahna). Upami terminal anjeun ngagaduhan masalah, téknisi Apple Store fisik kedah tiasa ngagentos tampilan supados anjeun tiasa nyandak telepon anu sami anu anjeun bawa.

Ukuran ieu parantos nyababkeun sababaraha jasa perbaikan sanés Apple kedah ngirangan harga jasa na, jumlah anu aranjeunna parantos ketat pisan dina kasus iPhone 5. Kontrol anu dipiboga ku Apple ngeunaan komponén terminal ngajantenkeun hésé pisan kéngingkeun suku cadang sareng anu ngajantenkeun harga akhir langkung mahal, nyésakeun margin laba anu sakedik pisan upami leres aranjeunna hoyong kompetitif.

Upami anjeun gaduh iPhone 5 sareng layar rusak atanapi di payun kapangaruhan ku usum gugur, Anjeun tiasa resep wisata di Toko Apple sareng nyungkeun cutatan pikeun ngagentoskeunana.

Salian ti ngalereskeun layar, dipiharep éta kaméra, tombol sareng motherboard iPhone di Toko Apple fisik éta sorangan.

Inpormasi lengkep - Biaya perbaikan IPhone 5 masih luhur teuing


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Gallego González cenahna

    nyandak parantos xdxd

  2.   Hirup hirup indah cenahna

    Kuring bakal ningali éta kalayan sagala produkna yén kuring gaduh iPad sareng layar rusak ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  3.   Hirup hirup indah cenahna

    Kuring bakal ningali éta kalayan sagala produkna yén kuring gaduh iPad sareng layar rusak ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  4.   Hirup hirup indah cenahna

    Kuring bakal ningali éta kalayan sagala produkna yén kuring gaduh iPad sareng layar rusak ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  5.   Fanatic_iOS cenahna

    Kuring resep pisan yén aranjeunna ngarobahna pikeun anu sanés, éta langkung raoseun sareng di luarna anyar pisan kuring gaduh iPhone 4 ti éta sareng éta sampurna langkung saé tibatan anu anyar

  6.   Aitor cenahna

    wilujeung bédana anu kagungan Apple sareng perusahaan sanés

    1.    Joy Israel Encinas cenahna

      Exacto

  7.   Joy Israel Encinas cenahna

    Upami aranjeunna ngalakukeun éta aranjeunna bakal kaleungitan naon anu pantes pikeun gaduh iPhone, éta sababna kuring henteu ngalih ka Samsung pikeun layanan Apple. Kalayan kecap séjén, upami aranjeunna ngalakukeun éta, aranjeunna janten hiji deui

    1.    Nacho cenahna

      Tapi naon anu parantos robih dina jasa Apple? Anjeun teras-terasan nyandak terminal anu parantos dirobih langsung, ngan bédana nyaéta anjeun nyandak milik anjeun sareng sanés terminal anu diropea. Kuring henteu weruh naon anu ngarugikeunana.

      Naha Samsung ngalereskeun terminal non-garansi (layar rusak ku nabrak / leupaskeun) langsung?

      1.    Joy Israel Encinas cenahna

        Naa henteu sami, upami éta goresan di gigirna sareng sababaraha tiup ti layar rusak atanapi naon waé anu anjeun gaduh, anjeun bakal kaluar sareng anu sigana anyar, éta keren. Sareng ayeuna anjeun nyéépkeun artos anjeun sareng kaluar nganggo layar énggal tapi kalayan goresan anu sami dina sésa naa anu henteu ngéléhkeun kuring, jauh di dieu di Mexico teu aya tempat anu anjeun tiasa nyandak éta kuring kedah ngumbara 4 jam ka Serikat Nyatakeun sareng ngantosan badé Sareng sakumaha anu kuring carioskeun, naon gunana pikeun kaluar sareng anu énggal

        1.    Nacho cenahna

          Naha Apple nyalahkeun yén pangguna henteu ngurus ponsel anu leres? Seolah-olah anjeun mésér mobil, anjeun ngaraos niup, anjeun angkat ka dealer pikeun ngagaduhan 10.000 resensi sareng anjeun ngadu'a kumargi aranjeunna parantos ngembalikan mobil anu sami sareng tiup anu sami anu anjeun pasihkeun.

      2.    Aitor cenahna

        Pokokna, naon anu dilakukeun nyaéta ngirangan kualitas layanan purna jual na, ti saprak unggulan dugi ka Kasohor, teu aya anu nyarios éta goréng, tapi ti jauhna ti perusahaan-perusahaan sanésna, ayeuna ngan ukur sababaraha méter di luhur.

        1.    Joy Israel Encinas cenahna

          Nya, upami éta masih di luhur naon atanapi naon, ngan éta anjeun henteu kedah leupas kusabab aranjeunna bakal meres keuneung anjeun, Samsung langkung ketat tapi masih iPhone anu langkung saé pikeun kuring, sajaba ti éta henteu acan disatujuan, aranjeunna ngan ukur spekulasi kanggo ayeuna

      3.    Joy Israel Encinas cenahna

        Hal anu sanésna iPhone 5 mangrupikeun pel tapi kuring kedah ngarobih sakitar 4 kali sabab rusak, kuring mayar 910 dlls kanggo masihan ka kuring kalayan ditiup di juru sabab tangtosna henteu, dugi ka 4 éta tétéla saé

      4.    aly cenahna

        Halo, hal anu sami nembé kajantenan kuring ... layar iphone 5 rusak, kalayan 5 bulan anggo. Naha anjeun terang iraha aranjeunna bakal ngamimitian ngalereskeun layar apel, sareng anjeun nyandak telepon anjeun sareng henteu diropea? Kuring parantos ka Apple di Xanadu, Madrid, sareng aranjeunna naroskeun ka kuring kanggo 250 euro kanggo telepon anu sanés ... aranjeunna nyarios yén di Spanyol aranjeunna masih henteu ngalakukeun ieu, naha anjeun terang iraha aranjeunna bakal?
        nuhun sateuacanna

        1.    Nacho cenahna

          Teu aya ideu, punten. Upami anjeun kéngingkeun layar aslina, anjeun tiasa ngalereskeunana nyalira sakedik artos. Salam!

  8.   Jose Luis Jose cenahna

    Dinten ieu kuring aya di Apple Store di Perancis pikeun ngarobih layar kaca rusak tina Iphone5 kuring:

    Kejutan -1. Aranjeunna henteu ngahadiran anjeun upami anjeun sateuacanna henteu nyungkeun janji online.

    -2 kaget. Aranjeunna henteu ngarobih gelas kuring. Kuring kedah nyerahkeun hapé sareng aranjeunna masihan anu sanés ... kanggo 229 Euro !!! Éta mangrupikeun panipuan total. Hapé kuring umurna 5 bulan sareng tiasa dianggo sampurna, kuring henteu badé mayar 229 Euro kanggo gelas rusak, numutkeun pidéo dina YouTube, ngarobih nyalira dina 3 menit. Upami ponsel kuring umur 4 taun, tetep, tapi sajumlah artos éta, NAHA KACA?

    -Héran ka-3. Aranjeunna nyarios ka kuring yén upami kuring ngaganti layar di toko anu sanés (ampir sadaya toko éléktronik Cina) kuring kaleungitan garansi "apel". Naon jaminan? Mayar 229 Euro kanggo gelas? Upami éta langkung ti telepon ieu biaya aranjeunna!

    Kuring bakal nyimpen telepon ku gelasna rusak, tapi kuring rarancang kampanyeu ngalawan mésér Iphone. Hayu aya anu mésér telepon ieu sabab salian ti teras-terasan gaduh perasaan yén éta sanés milik anjeun, tapi milikna (anjeun diwatesan dina sadaya aplikasi, video anu anjeun simpen, jst.) Di luhur éta maka anjeun kaitung mayar ageung jumlah duit pikeun omong kosong.

  9.   terus terang cenahna

    Saha anu gaduh aphone 5s rusak atanapi rusak sareng hoyong payu, kuring tiasa ngagaleuh, anu minat ericleo2090@hotmail.com