Parobihan dina Apple Music: sampul énggal pikeun stasiun

Panutup anyar dina stasiun Apple Music Kusabab Apple ngenalkeun jasa musik streaming na sareng ngaluncurkeun éta kirang ti dua bulan ka hareup, Apple Musik teu lirén sahenteuna nyobian pikeun ningkatkeun sagala jinis detil. Kamari, pasangan kuring Karim manehna nyarios tina sababaraha daptar puter khusus khusus anu sayogi di ios 10 anu kuring kedah ngaku yén, sahenteuna, aranjeunna parantos tiasa narik perhatian kuring. Dinten ieu urang kedah nyarioskeun perkawis kabébasan anu sanés, sanaos sigana henteu penting teuing.

Ngan resep anjeunna diterbitkeun MacRumors, nyebatkeun pamaca anu namina Manny, tim Apple Music parantos ngamutahirkeun bagian Radio tina jasa musik iTunes na ku sababaraha anu énggal. panutup pikeun stasiun radio. Dina waktos nyerat, panutup énggal ieu henteu sayogi dina vérsi Spanyol, hal anu kahartos upami urang tumut kana akun yén éta kedah dirarancang sareng labél énggal pikeun sadaya basa dimana jasa éta sayogi.

Apple Music nambihan sampul énggal

Diantara sampul énggal, urang tiasa ningali sababaraha sapertos Pop Workout, Dance Pop, House, Dance, Turkish Pop, Electronic atanapi French Pop. desain énggal pisan benten sareng anu lami anu masih aya dina vérsi Spanyol dina bagian Radio anu tiasa anjeun tingali dina gambar ieu.

Stasiun radio Apple Music nyertakeun

Apple ngenalkeun anu anyar Aplikasi ios 10 Musik Juni kamari salaku salah sahiji hal anyar pikeun vérsi hareup sistem operasi mobile Apple. Ayeuna aya dina béta, tapi bakal sayogi sacara resmi sakitar dua minggu. Sanaos urang masih kénéh ningali sababaraha parobahan deui, henteu dipikaresep pisan yén aplikasi ios 10 Musik bakal robih teuing, utamina upami urang ngémutan yén urang parantos ngalangkungan béta 8 pikeun pamekar sareng beta umum katujuh. Naha anjeun badé nampilkeun kami berita anu aya hubunganana sareng Apple Music dina 7 Séptémber?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Silux cenahna

    saminggu kamari kuring ngalanggan musik Apple ti saprak kuring nganggo béta umum IOS 10, sadayana resep pisan ku fungsi kawates jasa dugi ka nalika aranjeunna nyarioskeun daptar anu dipersonalisasi kuring gaduh bug anu kacau pisan, upami kuring ngahasilkeun deui daptar treuk anu luncat. ka anu salajengna dugi ka réngsé tanpa tiasa baranahan, sadayana gancang pisan, lagu anu misah ogé, henteu aya anu diréproduksi atanapi naroskeun ka Siri, kuring parantos nyobian sadayana sareng kuring masih henteu tiasa ngupingkeun musik, kuring ngarep-ngarep bakal balik deui kana spotify. Apple ngagaduhan minimal 5 taun deui pikeun ngéléhkeun atanapi cocog sareng Spotify dina panganteur sareng genah.