Apple naék harga na di Kanada sareng Éropa

MacID

Kamari aya gerakan di toko online Big Apple khususna kumargi aranjeunna kalebet sababaraha perbaikan dina 15 ″ MacBook Pro sareng khususna di turunna harga anu lumangsung dina iMAC 27 inci sareng Rétina 5K anu nangtung dina 2329 euro. Salaku tambahan pikeun pembaruan ieu di toko online na, apel ageung naék harga sababaraha produk na (antara 150 sareng 600 euro) di Kanada sareng Éropa (di sababaraha nagara hungkul) sabab dolar AS stabil sareng tetep kuat ngalawan mata uang internasional anu sanés sapertos euro. Parobihan harga ngan ukur dina Mac sareng henteu sadayana, saatos luncat sadayana inpormasi.

Dolar AS tetep kuat sareng Apple naék harga Macs na

Sakumaha anu kuring tos béjakeun ka anjeun Kanada sareng Éropa parantos ngalaman stabilitas dolar ngaliwatan naékna harga di Apple Mac. Kenaikan ieu henteu mangaruhan sadayana Uni Éropa tapi mangaruhan nagara sapertos Jérman, Perancis, Irlandia, Italia, Walanda atanapi Finlandia (aya deui). Variasi ieu dina harga produk disababkeun ku Euro / Dolar cutatan anu ayeuna nangtung di 0,90 euro (hiji dolar) 1,11 dolar (hiji euro), Ieu ngandung harti yén dolar langkung kuat tibatan euro sahingga harga naék.

Ieu mangrupikeun komputer utami anu ngalaman parobihan harga:

  • 21 inci iMac tanpa tampilan rétina: 1.099 1.249 euro
  • 27 inci iMac tanpa tampilan rétina: 1.799 2.099 euro
  • Mac Pro: 2.999 3.399 euro
  • Mac Pro luhur-luhur: 3.999 4.599 euro
  • Mac Mini: 519 euro dugi ka 569 euro

Sakumaha anjeun tiasa tingali, harga biasana nunjukkeun kusabab pajak sareng tugas masing-masing nagara beda-beda sahingga harga turun naek. Naha harga bakal terus naék atanapi sabalikna, naha bakal turun sapanjang taun ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alexandre cenahna

    «0,90 euro (hiji dolar) sareng 1,11 dolar (hiji euro), ieu hartosna dolar langkung kuat tibatan euro» WTF ??

  2.   Kilki cenahna

    Upami anjeun henteu terang kumaha nyeratna…. Entong nyerat. Pantes maca tulisan na