Apple nalungtik jaringan poto risque di Apple Store

rampog-fotografi-apel

Sababaraha karyawan Toko Apple anu lokasina di Australia, dituduh nyimpen gambar pribadi tina alat pangguna, anu ngumbara ka dinya pikeun ngalaksanakeun perbaikan anu khusus dina alat-alatna. Numutkeun tuduhan éta, aranjeunna parantos nyandak poto budak awéwé, boh pagawé boh pangguna, tanpa kanyahoan. Karyawan dituduhkeun ngagunakeun poto éta pikeun meunteun éta, sapertos gim.

Apple mangrupikeun perusahaan anu nyandak integrasi sareng hormat antara jalma-jalma anu bénten sareng jinisna sami pisan, naha éta parantos muka panyilidikan serius ngeunaan hal ieu sareng parantos ngingetkeun yén éta bakal nyandak tindakan upami diperlukeun.

Warta pangénggalna via CNET, nunjukkeun yén Apple henteu mendakan bukti-bukti transfer data anu teu pantes atanapi poto tina alat pangguna. Tapi panyilidikanna lumangsung.

Inpormasi na terang Surat Kurir, anu ngajelaskeun éta salaku skandal Apple anu hébat. Sakuduna, pangguna anu ningali yén poto tangtu leungit nalika nampi alat-alatna diperbaiki deui. Masalahna janten parah nalika salah saurang anggota staf ningali sasama teknisi ngalaksanakeun kagiatan haram ieu, sareng otomatis mecat anjeunna.

Tétéla sanés mangrupikeun sanés waktos ieu kajantenan lumangsung di Apple Store di Australia, éta parantos kajantenan di Sydney. Apple parantos maju pikeun komunikasi yén éta nalungtik kasus éta sareng éta hoyong terang heula naon anu kajantenan. Korban anu tiasa tacan aya atanapi parantos ngajukeun jinis gugatan atanapi tindakan hukum.

Nanging, ku nunjukkeun sakedik buktina, sigana éta sadayana akibat koran anu hoyong langkung terkenal tibatan anu tiasa ditanggepan. Pikeun sadayana panerbitan nyebarkeun apel anu digegel sareng judul anu cukup narik ati pikeun acara éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ḿảṝiō Rōċą cenahna

    "Apple mangrupikeun perusahaan anu nyandak integrasi sareng hormat antara jalma anu béda sareng kelamin anu sami pisan"

    Sabaraha apel mayar anjeun pikeun janten kipas sapertos atanapi, sakumaha urang carioskeun di dieu, kaos kaki?

  2.   Norbert addams cenahna

    Abdi nyarios. Nalika kuring ngabagi poto ngalangkungan AirDrop, Telegram, mail… kumaha kuring ngirimkeunana, poto tetep aya dina gulung kuring. Kumaha anjeun tiasa terang kunaon anjeun leungit poto? Éta sanés albeum sareng poto kertas, ku Gusti ...