Apple nambihan 16 wallpaper énggal pikeun Apple TV

Latar TV Apple

Versi béta pangénggalna dikaluarkeun pikeun Apple TVs, anu dina hal ieu mangrupikeun versi 15.1 tambahkeun kejutan dina bentuk wallpaper atanapi screensaver. Éta sakitar 16 tempat énggal anu sayogi pikeun ditingali nalika alatna teu acan nampi interaksi naon ti pangguna bari.

Dina hal ieu, éditor wéb anu kawéntar 9To5Mac, Benjamin Méi, nyebarkeun dina halaman wéb na masing-masing ieu video anyar anu tiasa ditingali salaku screensaver dina tipi urang berkat Apple TV. Dina raraga nguji sareng ningali bentang anyar ieu sacara rinci, urang kedah gaduh versi béta pangénggalna dipasang dina kotak luhur set sareng unduh tina Setélan> Umum> Screensaver.

Bentang anu anyar sapertos anu spektakuler

Gambar-gambar éta aranjeunna tiasa ditingali dina format pidéo aranjeunna leres-leres spektakuler sareng dina halaman wéb Méi kami ngagaduhan unggal salah sahiji ogé anu dipesen pikeun tiasa ngaraosan éta sanaos kami henteu gaduh versi béta anu dipasang dina Apple TV kami. Anjeun tiasa ningali sato sapertos lumba-lumba atanapi barracudas sareng bentang anu spektakuler di Patagonia, Afrika, Australia, Karibia sareng seueur deui.

Memang leres yén kabaruan anu diterapkeun dina Apple TV rada adil dina vérsi anyar, saluareun perbaikan bug anu khas sareng perbaikan stabilitas urang mendakan sakedik parobihan. Éta sababna detil ieu, bahkan dina bentuk screensaver, dipikagaduh pisan, éta ogé matak imut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.