Apple nambihan lokasi énggal Spanyol sareng Mexico di Maps

peta

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun yén nganggo aplikasi Apple Maps éta parantos dironjatkeun janten ngarugikeun aplikasi Google Maps. Jelas yén cara anu paling gampang pikeun aplikasi anu dianggo ku pangguna anu kirang ngalaman nyaéta nambihanana sacara asli, sanaos aplikasi Maps masih kedah ningkat dina sababaraha aspek.

Sedengkeun Apple terus ningkatkeun operasi aplikasi na, saeutik demi saeutik firma basis Cupertino nambahan lokasi Flyover anyar ti sakumna penjuru dunya. Kalayan pembaruan terakhir ieu, Apple parantos nambihan lokalisasi pikeun Perancis, Méksiko, Spanyol, Bélgia, Walanda, Amérika Serikat, sareng Jérman.

Fitur Apple Maps Flyover ngamungkinkeun urang pikeun aksés ka kota-kota anu sayogi dina modeu 3D, Sangkan urang tiasa ngarobih sudut pandang pikeun ngabayangkeun monumen sareng gedong anu aya di daérah anu urang pilari. Mangrupikeun cara anu saé pikeun sacara virtual nganjang ka tempat-tempat anu urang badé didatangan engké atanapi ngan ukur pikeun ngan ukur panasaran.

Lokasi Flyover Anyar

  • Lebak Tugu, Arizona
  • Detroit, Michigan
  • Pittsburgh, Pennsylvania
  • Pensacola, Florida
  • Mazatlan, Méksiko
  • Annecy, Perancis
  • Gorges de l'Ardèche, Perancis
  • Antwerpen, Bélgia
  • Münster, Jérman
  • Pamplona, ​​Spanyol
  • Utrecht, Walanda

Kadatangan Apple Maps di 2012, sakuduna révolusi internal di Cupertino, kumargi aranjeunna ngaluncurkeun aplikasi anu jasa peta na masih seueur anu dipikahoyong sareng dimana lokasi sareng kualitas peta tetep diidamkeun.

Salami tilu taun ka pengker ieu, Apple parantos ningkat pisan kualitas peta, sapertos anu parantos nambihan fungsi-fungsi anyar sapertos inpormasi patalimarga langsung, arah angkutan umum bahkan animasi langsung tina sababaraha lokasi anu kasohor sapertos roda London Ferris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.