Apple nambihan warna ungu anyar dina kisaran iPhone 12

iPhone 12 wungu

Keynote cinyusu parantos dimimitian sareng Tim Cook parantos mimiti ngembarkeun berita anu paling penting anu Apple parantos disimpen pikeun urang. Salah sahiji novelty anu munggaran nyaéta ngumumkeun warna anyar pikeun ditambihan ka rentang iPhone 12. Ieu mangrupakeun wungu anu parantos diajarkeun ngalangkungan pidéo promosi. Sanaos ieu ungu terang, éta jauh pisan sareng kisaran warna anu ayeuna dipibanda ku iPhone 12. Éta bakal sayogi pikeun reservasi ti Jumaah ieu kalayan pangiriman munggaran dina 31 April.

Warna ungu lampu sumping dina kisaran iPhone 12

IPhone 12 dina sagala rupa bentukna nampi warna ungu énggal pikeun masihan warna pikeun cinyusu. Alat ieu janten kasuksésan dina penjualan sanés ngan ukur kusabab desainna tapi kusabab éta alat Apple munggaran anu cocog sareng jaringan 5G. Dina keynote cinyusu Tim Cook parantos mutuskeun nampilkeun warna anyar ieu anu aranjeunna mastikeun yén ngamimitian musim semi.

Fitur iPhone 12 henteu bénten-bénten sareng modél énggal ieu sareng harga ogé. Mangrupikeun édisi khusus kanggo waktos anu khusus. Sakumaha aranjeunna parantos nyatakeun Éta tiasa dipesen ti dinten Jumaah salajengna sareng unit anu munggaran bakal dikirim dina sababaraha minggu ka hareup sanaos aranjeunna parantos mastikeun yén bakal sumping ti 31 April.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.