Apple nampilkeun iPad Pro énggal sareng kaméra duaan, LIDAR sareng Magic Keyboard anyar nganggo trackpad

Tungtungna sareng saatos seueur rumor anu urang kantos salami ieu, perusahaan Cupertino nembé nampilkeun anyar iPad Pro 2020. Dina hal ieu, judul utama anu aranjeunna atos ditambangkeun dina presentasi nyaéta "Komputer anjeun salajengna sanés komputer" janten aranjeunna jelas ngiceup sadaya pangguna pikeun mikir ngeunaan mésér Mac sateuacan ... Desainna sami sareng modél anu sateuacanna tapi urang mendakan paningkatan dina kaméra (upami jamak), dina keyboard sareng logisna di jero.


Desain anu sami sareng tampilan Rétina anu menonjol sapertos dina modél sateuacanna, interior anu diperbarui ku a 8 prosésor inti yén Apple ngajelaskeun kuat pisan yén seueur laptop hoyong gaduh kagancangan, téknologi na LIDAR (Light Detection and Ranging) ngamungkinkeun anjeun pikeun nangtukeun jarak ku ngukur waktos anu diperlukeun sinar lampu pikeun ngahontal obyék sareng balik deui ka sénsor di gigir kaméra tukang dua kali 10 Mpx sareng 12 Mpx kalayan sudut anu lega. Ieu sababaraha spésifikasi utamina:

  • 128 GB dina modél dasarna sareng modél 256, 512 sareng 1 TB anu sanés
  • Layar 11 sareng 12,9 inci
  • Kaméra sudut lébar dua sisi dina dua modél
  • 879 euro dina modél dasar 11 sareng 1099 dina 12,9
  • Pérak sareng rohangan kulawu

IPad Pro anyar ieu bakal sayogi ti 25 Maret sareng Keyboard Magic anyar bakal sayogi engké kalayan henteu aya tanggal anu khusus. The Magic Keyboard nambihan keyboard backlit, port USB C pikeun ngeusi batre sareng Trackpad terpadu. Anjeun ayeuna tiasa nyayogikeun milik anjeun di Halaman web resmi Apple. Kami bakal terus ningali berita ngeunaan iPad Pro anyar ieu anu diluncurkeun ku Apple langsung dina halaman wéb perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.