Apple nampilkeun "Spark" mangrupikeun séri dokumenter anu ngajajah asal usul lagu

Spark - Cuco

Apple dinten ayeuna ngaluncurkeun séri dokumenter anyar dina YouTube anu disebat silalatu, anu ngajajah 'carita ngeunaan asal tina sababaraha lagu anu paling penting dina budaya sareng perjalanan kreatif di tukangeun aranjeunna ”sapertos urang tiasa maca dina pedaran pidéo munggaran ieu.

Episode munggaran dibintanginya Penyanyi-penulis lagu Méksiko-Amérika sareng seniman indie anu visioner, Cuco, ngagaduhan durasi ampir 8 menit sareng ngajelaskeun kumaha éta ngahirupkeun lagu, ti mimiti catetan dugi ka anu terakhir sareng kumaha lagu na Handapeun panonpoé, butuh anjeunna langkung ti sataun.

Hubungan Apple sareng musik panjang sareng disimpen, sareng séri pangénggalna mangrupikeun salah sahiji conto deui. Sering pisan yén Apple henteu acan ngaluarkeun séri dokumenter ieu langsung ka Apple Music, dimana urang tiasa mendakan dokumenter anu béda-béda anu aya hubunganana sareng musik.

Éta ogé anu matak henteu nyebatkeun Apple Music iraha waé Platform musik streaming Apple, saluareun tautan khas anu kalebet Apple dina sadaya pidéo na sareng lagu-lagu anu disada dina pidéo atanapi rékaman seniman dina platform.

Ogé, dina detil pidéo na, Apple parantos ngalebetkeun tautan, sajaba halaman Cuco dina Apple Music sareng lagu Under The Sun, halaman wéb na, saluran YouTube-na sareng akun Instagram sareng TikTok na.

Lagu anu dirujuk dina épisode munggaran séri Spark éta diawalan saminggu katukang dina pasaran. Pidéo ieu sayogi dina saluran YouTube seniman ieu sareng parantos akumulasi langkung 350.000 paningalan nalika nyerat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.