Apple mundur béta mimiti watchOS 5 kusabab masalah nalika dipasang

Menit saatos akhir keynote presentasi WWDC 2018, server Apple disayogikeun pikeun pamekar, betas munggaran iOS 12, tvOS 12, macOS Mojave sareng watchOS 5. Sacara umum, kinerja sadaya betas janten langkung saé, utamina dina iPhone, dimana konsumsi batréna mirip pisan sareng ios 11, salah sahiji takwa seueur pangguna nalika masang béta munggaran tina vérsi ios naon waé. .

Nanging, upami anjeun parantos nyobian masang béta mimiti watchOS 5 teras-terasan, sanaos ngagaduhan sertipikat pangembang anu saluyu, sareng teu aya cara pikeun masangna leres, anjeun kedah terang yén anjeun henteu ngan ukur hiji, Kusabab éta masalah umum diantara seueur pangguna, anu parantos maksa perusahaan ngaleupaskeun tina sérver na.

Kalayan perawatan khusus anu dipiboga ku Apple dina sababaraha aspék, anu matak narik ati yén parantos ngaluncurkeun versi anu henteu cara masang dina model Apple Watch anu cocog, sareng diantarana kami henteu mendakan Apple Watch generasi kahiji, modél anu tetep, tilu taun saatos diluncurkeun, tanpa aya pembaruan.

Perusahaan anu berbasis di Cupertino Anjeun teu acan nyatakeun alesan anu nyababkeun anjeun narik pembaruan, tapi ningali masalah anu disajikeun ku sajumlah ageung pangembang, teu kedah nambihan 2 + 2 kanggo terang naon sababna. Dina portal pangembang Apple, urang tiasa ningali kumaha béta munggaran watchOS 5 samentawis henteu sayogi.

Beda sareng pembaruan anu sanés, pamekar anu parantos nyobian masang pembaruan watchOS ieu henteu ngalaman teu aya masalah anu nyababkeun parangkat anjeun kacilakaan sareng éta bakal lengkep teu tiasa dianggo, saolah-olah éta kajadian langkung ti sakali sareng alat sanés nalika aya anu gagal dina pembaruan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.