Apple mundur iPhone 7 (PRODUK) RED ti pasar

IPhone beureum mangrupikeun hal anyar dina taun ieu, sareng éta mangrupikeun warna anu seueur pangguna parantos nungtut mangtaun-taun. Nanging, Apple taun ayeuna hoyong sacara drastis ngirangan kisaran warna dina alatna ditawarkeun, sahingga emas beureum sareng acuk janten dua anu éléh dina acara ieu.

Pasti ngan sababaraha bulan saatos diluncurkeun Apple parantos mutuskeun pikeun leres-leres mareuman iPhone 7 (PRODUK) RED dina dua varian na, boh édisi normal sareng édisi Ditambah sami.

Naon sababna Apple ngarah ngaleungitkeun iPhone ieu? Éta ogé ngajantenkeun pangrojong anu penting pikeun anu nyababkeun AIDS, tapi, upami anjeun henteu kéngingkeun iPhone RED nalika éta, ayeuna anjeun bakal ngalaman waktos anu sesah. Aranjeunna masih sayogi di Amazon, tapi kanyataanna nyaéta aranjeunna ditawarkeun di luhur € 639 anu Apple ayeuna ngajual iPhone 7 Jet Hideung kalayan 32GB gudang di toko resmi na, anu ngajantenkeun anjeun serius ngémutan pameseran anjeun, kami nyanghareupan tarian harga panginten tiasa pikabitaeun sareng ngabingungkeun dina waktos anu sami pikeun konsumén biasa.

Samentara éta, sadaya tilas emas mawar ogé ngaleungit tina kisaran iPhone 8, tapi éta terus ditawarkeun dina iPhone 6 sareng iPhone 7. Nyaéta, upami anjeun hoyong iPhone pink, anjeun kedah mundur. -lianna lami, sanaos kami moal reuwas upami Apple tungtungna ngaluncurkeun modél pink dina Maret 2018 salaku strategi penjualan anu kadua. Pasti, Upami anjeun ngarencanakeun kéngingkeun RÉS iPhone (PRODUK), panginten tiasa langkung gancang tibatan engké ka Apple Store anu dipercaya pikeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Serge Rivas cenahna

    Sigana kuring pisan yén aranjeunna henteu kedah ngaluarkeun gamma ieu, ngan ukur pikeun kanyataan yén éta ngabantosan panyabab AIDS.