Apple nawiskeun program perbaikan pikeun pangguna iPhone 6 Plus anu gaduh masalah layar

layar-iphone-6-tambah-band-abu

Sababaraha minggu ka pengker, seueur pangguna anu nyatakeun yén aranjeunna ngalaman masalah dina layar terminal iPhone 6 Plus na, masalah anu mangaruhan bagéan luhur layar sareng ku sababna waktos mimiti eureun damel. Ogé, bar abu-abu kedip-kedip ieu unggal waktos janten ageung sareng éta lirén ngaréspon noél. Apple henteu kantos ngaku masalah sareng kasalahan pabrik, tapi nyatakeun yén kalepatan ieu kusabab terminal murag kana permukaan anu atos mangaruhan layar solder dina telepon. Di Amérika Serikat, aya seueur pangguna anu tanpa mikir dua kali ngagabung babarengan pikeun nungtut perusahaan anu berbasis di Cupertino.

Nanging, pangguna sanés mutuskeun kanggo mayar perbaikan alat, ngalereskeun anu rada mahal, saliwatan. Kami henteu terang kunaon, tapi Apple nembé ngaluncurkeun program pikeun méréskeun masalah ieu, program anu henteu hartosna yén éta ngakuan masalahna, kusabab éta henteu gratis. Upami kami salah sahiji anu kapangaruhan ku masalah ieu, Apple bakal ngalereskeun terminal pikeun $ 149. Pangguna anu parantos mayar kanggo ngalereskeun ieu, tiasa nyungkeun ngabalikeun duit tina bédana tina naon anu aranjeunna mayar dina waktos éta kalayan harga khusus anu énggal ieu.

Éta sadayana dimimitian nalika jalma-jalma iFixit ngabongkar terminal pikeun mariksa naon masalahna sareng upami éta ngagaduhan solusi atanapi henteu, solusi anu lumayan mahal sareng dina kaseueuran kasus éta henteu mayar. Upami anjeun salah sahiji anu kapangaruhan ku masalah ieu, sareng anjeun cicing dimana aya Toko Apple fisik, sapertos anu kajantenan di Spanyol sareng Mexico, Anjeun ayeuna tiasa langkung caket sahingga pikeun 167 euro, aranjeunna tiasa ngarengsekeun masalah ieu, anu Apple kantos nyobian nyingkahan ku nyalahkeun nabrak atanapi ragrag yén terminal geus ngalaman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    ngan ukur pikeun tambihan?