Apple negosiasi sareng perusahaan produksi biaya bulanan pikeun Apple TV

AppleTV-Channels-1

Sedengkeun Apple diarepkeun ngébréhkeun modél Apple TV anyar dina konvénsi salajengna perusahaan dina 9 Séptémber, jasa televisi langganan sigana bakal maju, berkat perundingan anyar sareng perusahaan produksi. Sareng jaringan televisi anu béda. Masalah dina negosiasi ieu, numutkeun sababaraha sumber ka koran Émbaran ti, nyaéta jumlah pembayaran bulanan tina langganan éta.

Ieu dasarna masalah ékonomi. Harga anu Apple badé ngecas palanggan pikeun jasa tipi bayar online ieu teuing murah numutkeun perusahaan produksi anu disawalakeun. "Masih jauh jauh antara harga anu hoyong produsen ditagih ka langganan sareng biaya 40 dolar sasasih anu Apple hoyong didamel pangguna," nyerat Jessica Lessin dina koran.

Dina hal éta modél Apple TV énggal kedah ditepikeun tanpa jasa televisi mayar, sumber-sumber anu dikonsultasi ku Lessin nyatakeun yén modél énggal bakal ditujukeun pikeun ngahijikeunana sareng asesoris. HomeKit, sahingga Apple TV anyar janten pusat kontrol pikeun sadaya alat bumi. Sumber-sumber ieu ogé ngalaporkeun yén perusahaan ngarencanakeun ningkatkeun kaamanan, nekenkeun kanyataan yén Apple TV anyar bakal ngahemat data dina alat éta nyalira, sahingga éta henteu badé angkat ka awan.

Janten sareng layanan televisi atanapi henteu, Apple TV énggal bakal dipasihkeun dina 9 Séptémber dina konvénsi Apple, kalayan layanan Siri anu énggal, pikeun ngendalikeun alat ku sora, kadali jarak jauh énggal sareng touchpad sareng bagian anyar di App Store pikeun ngaunduh aplikasi anu khusus dirancang pikeun Apple TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.