Apple ngémutan ngahurungkeun iPad Pro sareng ngajantenkeunana horisontal

iPad Pro 2021

Di bumi kami aya opat anggota kulawarga sareng masing-masing gaduh iPad pribadi na. Sareng kaleresan nyaéta niténan bari kumaha urang ngagunakeunana, 95% waktos urang ngalakukeun éta format horisontal. Kami ngan ukur ngalaksanakeun éta sacara vertikal nalika aplikasi meryogikeunana, sareng sigana sapertos gangguan.

Apple sadar yén dinten ayeuna urang pangguna henteu nganggo iPad sabab aslina didesain. Sareng sigana aranjeunna tungtungna bakal ngahurungkeun éta. Di Cupertino aranjeunna ngémutan ngadamel anu salajengna iPad Pro dina format lanskap. Sareng kuring pikir éta mangrupakeun ide anu saé.

Gosip anyar nembé nembongan Twitter, sareng perhatoskeun yén iPad Pro salajengna bakal didamel dina format lanskap. Éta hartosna tata perenah kaméra tukang sareng payun sareng logo apel tukang bakal muterkeun 90 derajat pikeun masihan iPad Pro tata perenah horisontal, nyaring anu parantos dipiboga ku anjeunna. ajeg, saolah-olah éta iPhone ageung.

Hiji pitunjuk yén Apple badé "muter" sadaya iPads 90 derajat ka hareup nyaéta anu ayeuna Logo Apple dina layar hideung sawaktos Anjeun ngabalikan deui iPad éta parantos némbongan sacara horisontal. Pitunjuk anu sanésna nyaéta apal anu dicitak dina bagian tukangeun Magic Keyboard ogé horisontal. Éta henteu "nempel" teuing ku logo nangtung tina iPad ayeuna.

Jelas pisan yén ti saprak dilebetkeun kana M1 prosésor Dina iPad Pro anu énggal, perusahaan beuki hoyong iPad dianggo sapertos laptop, sareng éta kuduna ngalibatkeun nganggona teras-terasan di bentang.

Nyatana, ayeuna ngan ukur bédana anu misahkeun a iPad Pro M1 kalayan Magic Keyboard tina a MacBook Air M1 mangrupikeun layar sentuh anu munggaran, sareng sistem operasi. IPad Pro M1 anyar tiasa ngajalankeun tanpa ngaco versi macOS Big Sur diadaptasi kana layar sentuh na, tapi Apple henteu hoyong ngalakukeun éta, sareng kedah neraskeun sareng iPadOS 15. Pokokna ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.