Apple ngomean iPad 9.7 inci: kaméra 12MP kalayan lampu kilat, 4 spéker sareng kasaluyuan sareng asesoris Pro

 

iPad Pro Kami teu tiasa nyarios yén kami reuwas, hal anu lumangsung langkung ti seueur urang hoyong anu panjang teuing. Apple nembé ngenalkeun anu énggal 9.7 inci iPad Pro, tablet "ukuran normal" énggal anu katingalina sanés mangrupikeun pembaruan kana iPad Air 2, tapi anu munggaran dina séri tablet premium anu langkung lengkep sareng spésifikasi anu langkung saé. Salaku tablet anu ogé kalebet kecap "Pro", iPad anyar ieu ngabagi desain modél 12.9 inci anu diwanohkeun dina Séptémber 2015.

Tina hal munggaran anu menonjol nalika ningali iPad anyar, sanaos éta mangrupikeun hal anu parantos kami terang, éta kalebet a flash pikeun poto. Dugi ka ayeuna, nyandak poto nganggo tablet blok sanés ideu anu pangsaéna di dunya, kumargi éta henteu kaluar saé pisan kecuali adeganna hurung pisan. Tapi, henteuna ngalakukeun tés anu munggaran, nambihan lampu kilat tiasa ngajantenkeun kami percanten ka iPad pikeun nyandak poto sareng ngarékam pidéo.

IPad Pro 9.7 inci kalayan sababaraha perbaikan anu hadé

Layar iPad Pro 9.7 inci 40% kirang réfléksi tibatan iPad Air 2 bari 25% langkung cerah. Di sisi anu sanésna, anggo téknologi anyar bener Tone anu ngajantenkeun layar pangsaéna anu kantos dianggo dina iPad, kalebet iPad Pro anu dikenalkeun Séptémber kamari. Sakumaha anu diarepkeun, iPad Pro "mini" anyar ieu bakal ngagaduhan 4 speaker, anu bakal ningkatkeun sora iPad Air 2, sareng iPad 4 sareng anu langkung tiheula urang henteu nyarios.

Janten "Pro", kami henteu reuwas nalika aranjeunna nyarios yén éta bakal cocog sareng Apple Pencil sareng keyboard Smart bakal sayogi. Naha aksésori ieu bakal suksés dina iPad Pro 9.7 inci sakumaha 12.9-inci?

Kaméra nganggo Flash

Pondokna, urang tiasa nyarios yén 9.7 ″ iPad Pro bakal ngagaduhan kaméra anu sami sareng iPhone 6s, anu kalebet True Tone Flash, Kaméra 12MP, rékaman 4K sareng retina flash, anu bakal ngécélkeun sagala adegan anu tiasa urang bayangkeun.

Modél Emas Mawar

Sanaos teu aya anu nyarioskeun perkawis éta, Apple parantos nganggo iPad Pro 9.7 inci sapertos anu dilakukeun ku iPad Air 2: éta bakal ngajantenkeun na dina kisaran warna anu sami dimana urang tiasa ngagaleuh iPhone 6s, nyaéta Rose Emas, Emas, Pérak sareng Spasi Gray. Langkung seueur kanggo dipilih, leres?

256GB modél

Salaku modél Pro, éta kedah gaduh panyimpenan propésional sareng naon cara anu langkung saé tibatan ngagandikeun panyimpenan naon anu parantos aya? IPad Pro 9.7 inci bakal sumping di:

  • Wi-Fi 32GB hungkul: 599 $
  • Wi-Fi 128GB hungkul: 799 $
  • Wi-Fi 256GB hungkul: 899 $
  • 32GB Wi-Fi + sélular: 749 $
  • 128GB Wi-Fi + sélular: 999 $
  • 256GB Wi-Fi + sélular: 1.049 $

Éta tiasa dipesen ti dinten Kemis 24 sareng badé ngintunkeun pengiriman ti 31 Maret.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Satya cenahna

    Hiji-hijina hal anu héran nyaéta harga.

  2.   Neny cenahna

    Uyyyyy !! Noooooo tingali teras! Kuring henteu ningali nanaon anu luar biasa, langkung saé pikeun iPad Pro! The

  3.   Neny cenahna

    Atanapi kuring ogé paéh nganggo keyboard sareng pensil !!!!

  4.   Gersam Garcia cenahna

    Hargana teu waras. Kamana waé anjeun ningali ...

  5.   José cenahna

    Éta ngerakeun !! Aranjeunna nyandak iPad Pro ... 13 inci, 4 speaker jsb sareng maksimal 128gb sareng ayeuna 9,7 kalayan 256 ka luhur 12mgpx sareng flash .. Dimana aranjeunna kéngingkeun pro? Sakuduna sami !! Kasar

  6.   Al cenahna

    Ti € 679… Uffffff…. Rita badé mésér ...

  7.   Chooviik cenahna

    Sing saha anu ngagaleuh iPad 13 inci sababaraha bulan kapengker bakal ngaraos robek pisan hehehehee, lanceukna langkung saé sareng langkung mirah dina harga upami hargana sigana langkung kaleuleuwihi

  8.   Miguel cenahna

    Kuring gaduh pro 13-inci 128 GB, sareng kuring mastikeun yén kuring henteu ngarobahna pikeun anu ieu.
    Upami kuring ngalih ka iPad 13 inci pro éta pasti kusabab layar na, sanés kusabab lampu kilat pikeun poto. Jujur kuring henteu ningali diri kuring nyandak poto sareng iPad.
    Di sisi sanésna, pikaresepeun pikeun tampilan pamisah dina layar ageung, atanapi maca musik lambar dina ukuran normal.