Apple ngagantungkeun jasa televisi streaming na

cbs-ceo-apple-tv

Kami parantos nyarioskeun perkawis ieu sakuduna jasa televisi streaming anu bakal dianggo ku Apple sareng anu dina tiori éta kedahna ngahontal pasar ku Apple TV anu énggal. Tapi Apple TV dipidangkeun sareng kami henteu ningali berita dimana waé ngeunaan layanan televisi streaming, layanan anu upami éta kantos, biayana antara $ 30 sareng $ 40 sabulan pikeun ngahontal pasar, harga mirip pisan sareng anu ayeuna tiasa tiasa dipendakan di Amérika Serikat.

Numutkeun ka CEO BPS Les Moonves, anjeunna nyatakeun dina konperénsi anu diayakeun ku Business Insider di New York éta Apple parantos ngeureunkeun proyék éta sabab teu aya jalan pikeun ngahontal kasapukan ngeunaan harga:

Moonves nyarios yén Apple sareng BPS gagal ngahontal perjanjian dina masalah harga, nyaéta antara $ 30 sareng $ 40 sabulan. Gagal ngahontal perjanjian, Moonves sababaraha kali nawiskeun $ 35 kanggo layanan éta, tapi Apple mutuskeun pikeun ngagantungkeun aranjeunna sareng nimbangkeun deui jabatanana.

Oktober kamari, Moonves nyarios yén anjeunna badé nutup perjanjian sareng Apple dina Bloomberg TV. Upami urang mundur deui dina waktosna, urang mendakan langkung seueur pernyataan ku Moonves dina bulan Méi dimana anjeunna nyatakeun yén Apple bakal resep nyiptakeun layanan televisi via streaming.

Di sisi séjén, Bloomberg nyatakeun yén numutkeun sumber anu aya hubunganana sareng rencana ka hareup Apple, anu Cupertino tiasa ninggali ide pikeun nyiptakeun platform televisi streaming sareng ngical dirina sami sareng anu dugi ka ayeuna, kanggo ngajual langganan kanggo aplikasi anu ditawarkeunana dina Apple TV.

Kusabab rumor ngeunaan minat Apple kana jenis jasa ieu muncul, seueur anu janten rumor anu ngurilingan perusahaan, malahan nyatakeun yén Apple bakal resep nyiptakeun platform anu sami sareng Netflix nyieun kontén sorangan. Perlu diinget yén Apple ngalaman perang anu sesah sareng perusahaan rékor pikeun tiasa ngaluncurkeun Apple Music sareng tungtungna éta cukup suksés janten jasa anu nembé pencét pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.