Apple ngagungkeun Taun Anyar Lunar sareng Bulan Hideung kalayan tantangan anyar pikeun Apple Watch

Apple Watch nangtang

Apple Watch marengan urang sapopoé jeung ngajadikeun pindah téh beuki loba tantangan jeung hiji tujuan ti hiji kawajiban. Salah sahiji panyabab kanyataan ieu nyaéta caketna watchOS sareng pangguna sareng jumlah 'tantangan' atanapi interjections ka pangguna. Kanyataanna, bulanan aya runtuyan tantangan kagiatan nu ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun hadiah, medali jeung stiker pikeun pamer di sababaraha aktip ios. Datangna bulan Pébruari brings kalawan tantangan anyar ieu patali jeung Taun Anyar Imlek nu dimimitian dina Pébruari 1, dinten on nu Hideung Sajarah Bulan. Dua tujuan ieu mangrupikeun konci dina tantangan anyar kagiatan Apple.

Bulan Sajarah Hideung jeung Taun Anyar Lunar, tantangan anyar dina Apple Watch

Sakumaha urang parantos mairan, Tantangan kagiatan Apple Watch aranjeunna ngidinan pamaké pikeun meunangkeun medali jeung stiker nalika aranjeunna ngalengkepan hiji obyektif. Apple ngajadikeun tantangan pribadi bulanan sadia pikeun pamaké. Sanajan kitu, ti jaman ka jaman aranjeunna ngajalankeun tantangan global pikeun meunangkeun piala ngagungkeun acara global konci sapertos Taun Anyar atanapi Poé Taman Alam Sedunia.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tambihkeun pigura ka iPhone, iPad atanapi Apple Watch anjeun ngarebut sareng Picsew

Bulan Pébruari mawa dua tantangan kagiatan anyar Pikeun pamaké. Kahiji di antarana boga tujuan pikeun miéling Taun Anyar Imlek atawa Taun Anyar Cina Taun ieu dimimitian dina 1 Pébruari. Dina tangtangan éta, Apple naroskeun pangguna pikeun olahraga sahenteuna 20 menit antara 1 sareng 15 Pebruari pikeun kéngingkeun lencana sareng ngalengkepan tantangan éta.

Apple Watch nangtang

El acara sejen ngagungkeun téh Bulan Sajarah Hideung, hajatan anu lumangsung di sababaraha nagara kayaning Kanada, Britania Raya atawa Amérika Serikat nu commemorated sababaraha acara penting jeung jalma ras hideung. Sedengkeun di sababaraha nagara kawas Walanda bulan ieu Oktober, di Amérika Serikat Hideung Sajarah Bulan sohor dina bulan Pebruari. Tujuan tina tantangan, dina hal ieu, nyaéta nutup cingcin Gerak (anu Beureum) salami 7 dinten berturut-turut dina bulan Pebruari.

Tantangan ieu parantos mimiti muncul pikeun sababaraha pangguna tapi Éta masih kanyahoan upami aranjeunna bakal janten tantangan global. Ieu kusabab di Spanyol, contona, boh Taun Anyar Imlek atanapi Bulan Sejarah Hideung henteu dirayakeun. Janten sigana Apple parantos mutuskeun pikeun ngabatesan tantangan kagiatan ieu ka sababaraha nagara, sapertos anu aya dina tantangan global anu sanés sapanjang taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)