Apple ngajak sababaraha pangembang kana sési online ngeunaan aksés

WWDC 2020 online

Apple, sapertos Google sareng Microsoft, ngabolaykeun acara pamekar anu dicekel unggal taun sababaraha minggu ka pengker, pikeun nyumbang curb panyebaran coronavirus. Sanaos Apple sareng Microsoft ngadesek hiji acara online, sapertos Google mimitina, anu terakhir parantos mutuskeun éta moal ngayakeun acara online ogé.

WWDC dijadwalkeun pikeun Juni taun ieu (sakumaha unggal taun), tapi sigana Apple parantos damel sareng parantos ngintunkeun email ka sababaraha pangembang ngondang aranjeunna kana sési online dimana dukungan bakal ditawarkeun ngeunaan kumaha komunitas ieu tiasa ngamangpaatkeun fitur aksés aksés anu ditawarkeun ios dina alatna.

Acara online ieu bakal kajantenan tanggal 23 April, éta bakal janten sési online dimana pamekar bakal gaduh kasempetan naroskeun patarosan pikeun umum sareng sacara individu. Ieu mangrupikeun kahiji waktos Apple nyiptakeun sési konsultasi online antara pamekar sareng insinyur Apple, sési anu biasana dilaksanakeun sababaraha dinten saatos dinten peluncuran WWDC.

Apple sigana hoyong operasi uji coba sistem anyar pikeun ngabenerkeun masalah organisasi atanapi operasional anu anjeun gaduh sateuacan nyiapkeun sadaya eusi pikeun WWDC virtual taun ayeuna. Janten tés anu pangheulana dilakukeun ku Apple ngeunaan hal ieu, kami henteu terang naha eusi acara ieu bakal tungtungna aya dina aplikasi Pengembang Apple, anu saurna disebat WWDC.

Kami ogé henteu terang naha niat Apple hoyong konsentrasi sadayana sesi WWDC dina minggu anu sami, atanapi éta ngarencanakeun nempatkeunana dina waktosna, ieu anu mimiti diantarana, sanaos béta munggaran ios 14 dileupaskeun, sakedik atanapi praktis henteu aya anu tiasa dilakukeun pangembang pikeun ngamangpaatkeun fungsi-fungsi anyar anu Apple lebetkeun kana ios 14

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.