Apple ngajawab masalah desain Apple Park sareng stiker

Apple Park lumayan geulis, sahenteuna éta anu dicarioskeun ku jalma-jalma anu parantos cukup tuang. Nanging, sigana desain J. Ive ngagaduhan kaunggulan sareng kaunggulan, sakumaha parantos urang kaitung minggu kamari, seueur insinyur anu humandeuar yén aranjeunna teras-terasan nabrak kana windows anu lega sareng lega anu ngalingkung Apple Park.

Kusabab gedongna henteu tiasa diwangun deui, sareng nembongan yén Apple henteu ngagaduhan rencana ngaroko gelas supados langkung katingali, Apple parantos mutuskeun pikeun ngarengsekeun masalah desain jandéla Apple Watch ku masang stiker.

Numutkeun laporan utama ngeunaan hal éta, di kamar kantin éta umum pikeun pagawé nabrak gelas nyobian lebet atanapi ngantunkeunana, sigana pandanganana pikaresepeun pisan. Sakantenan pers di daérah éta ngagema éta. Misteri anu ngalangkungan Apple Park ngajantenkeun sagala kajadian anu aya dina jero berita, anu tiasa janten salah sahiji wangunan anu paling lambang di daérah éta. Saatos sababaraha intervensi médis ku jalma-jalma anu kaserang panyawat windows, Apple parantos mutuskeun nyandak tindakan dina hal éta.

Karyawan parantos ngungkulanana ku nempelkeun Palasik Post-It dina windows ieu, sanaos kanyataanna Apple gancang mundur aranjeunna, nyatakeun yén éta ngalawan desain gedong ... Naon anu parantos aranjeunna laksanakeun pikeun méréskeun? Nya, nyalin ideu pagawé nyalira, tim Foster & Mitra parantos mutuskeun nempatkeun stiker dina jandéla anu nyegah kacilakaan, kumargi katingalina pagawé anu silih tabrak sanés jalan-jalan, tapi ngaji (Apple ngamajukeun yén para karyawan nguntungkeun tina fasilitas olahragana). Sareng ieu kumaha masalah desain dina gedong $ 5.000 milyar direngsekeun ku stiker artos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.