Apple ngajelaskeun naha FaceTime parantos lirén damel dina sababaraha alat

ios sateuacanna 6

Sacara teu langsung, Apple maksa sadaya pangguna pikeun ngamutahirkeun sistem operasi. Perusahaan hoyong ningkatkeun nyoko kana ios 7 sareng OS X Mavericks diantawis para pangguna sareng éta sababna FaceTime parantos lirén damel dina alat-alat anu ngagaduhan ios 6 atanapi versi lawas tina OS X. Dina nyanghareupan seueur keluhan anu ditampi, parusahaan parantos ngadamel publik dokumén anu ngajelaskeun Nyababkeun FaceTime lirén damel dina alat-alat nu tangtu.

Minggu kamari urang nyokot berita sareng kami nunjukkeun yén Apple sigana hoyong "ngadorong" urang masang ios 7 dina alat kami, tapi kami yakin yén langkung ti hiji pangguna anu nganggo Jailbreak ngagaduhan langkung ti cukup alesan henteu hoyong angkat ka ios 7. Ieu anu Apple ngajelaskeun dina halaman wéb na:

"Upami anjeun parantos ngamimitian ngalaman masalah ngadamel atanapi nampi telepon FaceTime saatos 16 April 2014, éta kusabab alat anjeun atanapi alat sobat anjeun parantos ngagaduhan bug anu disababkeun ku kanyataan yén sertipikat alat parantos réngsé. Upami anjeun ngamutahirkeun kadua alat pikeun parangkat lunak pang anyarna, maka bug na bakal dibereskeun.

Pondokna, Apple ngawartosan éta ios 6 parantos lungsur. Naon kajadian ka alat-alat éta anu henteu diijinkeun ku Apple pikeun ngapdet kana ios 7? Nya, perusahaan nyarioskeun kami pikeun ngapdet kana iOS 6.1.6, kumargi masalahna bakal ngaleungit dina vérsi sistem operasi éta.

Upami anjeun parantos ngalaman ieu tabrakan sareng OS X, anjeun kedah ningkatkeun kana Mavericks, sanaos FaceTime ogé bakal tiasa dianggo dina vérsi sistem operasi Mac ieu:

  • OS X Mavericks 10.9.2 atanapi langkung luhur.
  • OS X Mountain Lion 10.8 (anu kalebet pembaruan kaamanan pangénggalna).
  • OS X Lion 10.7 (anu kalebet pembaruan kaamanan pangénggalna).

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JMGH cenahna

    Éta ngamungkinkeun kuring masang ios 7 tapi kuring henteu hoyong ngalakukeun éta kusabab kuring henteu resep pisan.
    Kumaha kuring tiasa masang ios 6.X pangénggalna di ditu? Abdi henteu mendakan Repository naon waé pikeun ngaunduh tina inspirasi kapercayaan ...

    1.    avr-1983 cenahna

      sobat kuring sieun anjeun henteu tiasa deui, anjeun ngan ukur tiasa ngamutahirkeun ka 7.1

    2.    Nicolas Joya Alvarado cenahna

      Lalaki sepuh, upami nyebatkeun PANGSAÉNA ANU TUNGGAL…. sareng upami éta parantos ios 8.3 ... maka 8.3 nyaéta anu terakhir.

  2.   Toni cenahna

    Kuring nyimpulkeun yén anjeun gaduh iPhone 4 atanapi langkung luhur sareng anjeun henteu tiasa masang 6.1.6 ku cara naon waé sabab éta cocog sareng 3GS sareng iPod touch ka-4, ogé, upami anjeun henteu resep ios 7 éta kusabab anjeun henteu nganggo éta. dinten ka dinten dinten (pendapat hina)

    1.    JMGH cenahna

      Kuring dipasang dina iPad sareng éta tiasa janten salah sahiji hal anu paling parah anu kuring kantos laksanakeun.
      Kuring henteu resep kumaha jalanna, kuring henteu resep éstétika sareng kuring henteu resep kumaha hal-hal anu disumputkeun ... Hapunten, tapi iOS7 sanés kanggo kuring ... Sareng dina tingkat éta, teu aya hubunganana sareng Apple sabab OS Desktop beuki parah sareng alat sélulér sanés yén aranjeunna maju sateuacanna ...

      1.    Avd cenahna

        Eureun humandeuar sareng buru-buru mésér galaksi! Teu aya anu resep kana babaturan anu keluhan anjeun ... upami anjeun pikir sadayana apal siga anu parah PUS GANTI!

  3.   pas-pas cenahna

    Anjeun moal tiasa. Upami alat anjeun kéngingkeun ios 7, éta moal ngantepkeun anjeun masang versi panganyarna tina ios 6 sabab vérsi éta henteu ditandatanganan pikeun alat éta.

    Boh ningkatkeun ka ios 7 atanapi anjeun kakirangan FaceTime. Teu aya anu sanés.

  4.   Antonio cenahna

    iOS7 sampah pangbadagna di apel !! Kuring moal ngaleungitkeun iOS6 dugi sistem anu langkung saé kaluar
    tangtosna jalma-jalma ieu beuki parah

  5.   Crisrope cenahna

    Dina Android, aranjeunna masihan kuéh sorangan pikeun tiasa ngapdet sareng dina ios yén kami ngagaduhan kamungkinan pikeun ngamutahirkeun kami henteu hoyong sabab kami henteu resep sabab kami nyarios yén henteu saé jalanna aya waktos anu kuring henteu ngartos jalanna tina pamikiran jalma

  6.   Antonio cenahna

    manusa éta saderhana ... upami iOS6 saé pikeun anjeun sareng iOS7 nyéépkeun langkung seueur batréna langkung goréng (kusabab rasa warna) éta peryogi langkung seueur ram, éta mangrupikeun ios anu ngagaduhan masalah kaamanan, kinerja sareng konsumsi langkung ...
    anjeun hoyong langkung seueur alesan?
    Luhur ,,, Apple ngawartosan anjeun upami henteu ngamutahirkeun anjeun ngahapus jasa tinangtu ,,, punten?
    anjeun peryogi alesan langkung?
    Nya, sigana kuring mah anjeun henteu ngartos pisan naon diwangun ku iOS7 ieu

  7.   Antonio cenahna

    ku jalan kabeneran Android nyaéta anjeun nyandak Rom sareng anjeun parantos dianyarkeun ku raos ...
    Kuring henteu terang naha anjeun kéngingkeun android éta henteu aya hubunganana sareng iOS7 atanapi facetime

  8.   JMGH cenahna

    Bener !!!
    +1 kana sagala anu parantos anjeun nyarios.
    Kawijakan Apple dina jaman ayeuna nyaéta "Meda sapertos alat anjeun tiasa lami mangtaun-taun, ayeuna, atanapi anjeun ngagaleuh anu pangénggalna unggal taun, atanapi kuring badé nyandak barang-barang janten anjeun kedah ngalangkungan gelung."
    Nya, purun, sakumaha anu kuring resep kana platform anjeun, salaku konsumén, kuring moal ngalangkungan kalang sareng upami kuring henteu tiasa nganggo Facetime, maka kuring bakal nganggo anu sanés, tapi kuring henteu bakal masang ku SK anu kuring henteu. hoyong, anu hiji anu mayar éta kuring.

    Ku jalan kitu, naon anu Android ningali sareng hoyong diénggalan ... Leres, taun-taun ka pengker éta sapertos kitu, ayeuna bahkan anu paling bodo terang kumaha akar sareng ngalakukeun naon anu aranjeunna resep, hayu urang henteu campuran Churras sareng Merinas ...

    1.    Juan cenahna

      Naha aya anu tiasa akar? Masarakat biasa, seuseueurna anu ngagaleuh galaksi henteu terang yén éta mangrupikeun akar, atanapi Rom, pikeun aranjeunna hese diperbarui ka ROM anu stabil ogé sadaya ROM gaduh bug sadayana, aranjeunna salawasna ngagaduhan cacat upami éta sanes batréna sababaraha aplikasi, jsb

  9.   Ismael cenahna

    Anjeun nembé ngoperasikeun Apple JMGH, kuring ngagaduhan iPhone 3g sareng lami-lami alat anu tiasa dianggo sacara ilahiyah, anu ti Cupertino ngajantenkeunana janten bata, anu salajengna ngalakukeun ieu nyaéta iPhone 4 hanjakalna, sajaba ti éta anu kuring gaduh …
    Ringkesna, sanaos kuring resep produk Apple, kuring benci yén nyalira alatna nyalira ... Boh anjeun ngapdet sareng éta langkung laun atanapi anjeun nyimpen anu anjeun kagungan tapi kami nyandak fitur.

  10.   Alejandro cenahna

    Éta anu disebut Dijadwalkeun Usia! Gusti, tangtosna, mustahil. Abdi bogoh ka Apple tapi, sakumaha saur "ismael", dina waktos anu gancang Apple ngarobah alatna kana kakuatan kertas. Hanjakal, kuring henteu daék asup kana bentuk konsumerisme anu kasar ieu.

    Candak sakedap kahirupan anjeun sareng tingali hiji hal anu, tanpa ragu, anjeun moal tiasa nolak yén éta mangrupikeun kanyataan anu kejem ...

    https://www.youtube.com/watch?v=cwotPWeAogs

    Hayu urang moal janten bagian tina Terpolitér Terprogram, hayu urang ngaréaksikeun sakaligus sareng sadayana !!!!!!!! (x_x)

  11.   Ismael cenahna

    Alejandro kuring sanés hoyong pilih-pilih tapi kanyataanna sanaos istilah anu pang caketna, tapi apel henteu diprogram usang, anu ngabédakeun nyaéta obsolescence anu diprogram dilakukeun sahingga saatos contona 2,3,4 ... Taun hiji obyék ngabahekeun, biasana hardware, tapi apel langkung parah kusabab éta dilakukeun dina raray urang, iphone 3g ios 3.1.3 cairan anjeun angkat ka ios 4.2 sareng dibutuhkeun sekitar 2 mnt pikeun muka setélan (contona).
    Sahenteuna dugi ka iPhone 4 upami ios lambat, anjeun balikan deui anu lami, kalayan anu énggal anjeun moal tiasa deui.

  12.   Antonio cenahna

    Jelas éta, babaturan, kumaha aranjeunna maksa urang pikeun masang endog atanapi mésér alat énggal ...
    nyaéta kuring henteu ngarti jalma-jalma ieu.
    Tungtungna, sabab pikeun Android éta sakabéh batu badé telepon tanpa langkung anu ogé ampir sami sareng iPhone.
    Upami anjeun nyandak parangkat lunak ti kuring, kusabab anjeun resep, maka kuring kana pasanggiri, ieu na.

  13.   Alonso kyoyama cenahna

    Hahaha FANBOYS tapi ieu mangrupikeun salah sahiji tina naon anu dilakukeun ku CRAPPLE ka kami !!

    Abdi gaduh iOS7 sareng GROSS !! Éta mangrupikeun Windows Vista anu lengkep, sareng iOS6 mangrupikeun WINDOWS XP, PERFECT tapi "usang" numutkeun crAPPLE !!

    MACOS ogé ASCO !! Éta henteu kahontal dina Windows8, masa depan OS nyaéta WINDOWS8, upami anjeun henteu ningali Ubuntu ngalaksanakeun sistem operasi desktop hibrid nganggo Mobile (tingali Windows 8).

  14.   J Carlos cenahna

    Abdi peryogi bantosan, alat kuring sési ditutup dina waktos nyanghareupan sareng nalika kuring nyobian mukakeunana, éta nyarios ka kuring duaan pikeun mariksa persiapan internét anu mustahil pikeun nyambungkeun, tapi, kuring parantos nyobian nganggo 3G, 4G sareng Wi -Fi sareng kuring masih kéngingkeun legenda anu sami sareng kuring henteu tiasa login

  15.   Marita cenahna

    Mangrupikeun musibah, diktator nyéépkeun nasib nalika aranjeunna mimiti kaluar sareng ayeuna aranjeunna nyarios yén aranjeunna luntur pikeun téknologi anyar punten entong ngabohong ka jalma éta sadayana pikeun bisnis iPad kuring jalanna siga pesona éta nyeri éta teu tiasa diénggalan tapi kuring ngagaduhan solusi mugia sadayana klien ngarobih anu langkung mirah supados urang tiasa ngarobih sakalian anu tiasa urang pikirkeun, sareng kuring bakal ngalirkeun inpormasi ka réréncangan kuring dina raray ngarah tiasa ngalakukeun éta

  16.   Luis Angel cenahna

    iphone abdi henteu ngagaduhan aplikasi facime, éta mangrupikeun 5c, kumaha kuring tiasa nempatkeun aplikasi ieu kusabab kuring henteu tiasa ngahontal éta.