Apple ngajelaskeun naha éta ngahapus Dash sareng sésana aplikasi ti developer anu sami

Dash di luar App Store Poe ieu teh ngaleupaskeun aplikasi duanana ti App Store sareng Mac App Store. Nyaéta ngeunaan dash, aplikasi anu suksés pisan di toko aplikasi Apple tapi anu, numutkeun ka Tim Cook sareng perusahaan, bakal ngahontal kasohor sapertos ngagunakeun téhnik licik. Saatos pamekar nyerat dina blogna yén anjeunna henteu terang naon anu kajantenan, Apple parantos mutuskeun pikeun mindahkeun tab anu ngajelaskeun sakedik deui alesan anu nyababkeun anjeunna nyandak tindakan ngalawan pangembang.

Numutkeun ka Apple, pamekar gaduh dua akun sareng 25 aplikasi dina total. Dugi ka dieu, sadayana normal. Masalahna nyaéta aya leuwih ti 1.000 ulasan licik, diantarana aya seueur anu nyarios anu hadé ngeunaan aplikasi nyalira. Tapi masih aya hal anu nganyenyeri kaayaan: pamekar ogé tanggel waler pikeun nulis ulasan négatip ngeunaan aplikasi sainganana.

Pamekar dash nulis 1.000 ulasan scam

Ampir 1.000 ulasan palsu anu dideteksi dina dua akun sareng 25 aplikasi ti developer ieu, janten kami nyabut aplikasi sareng akun na ti App Store.

Kami miélingkeun anjeun pikeun nyobaan ngeureunkeunana sareng usaha dilakukeun pikeun ngabéréskeun masalah éta sareng pamekar, tapi teu hasil. Kami bakal ngahapus akun pangembang pikeun ditinjau sareng dipeunteun panipuan, kalebet tindakan anu dirancang pikeun ngarugikeun pangembang anu sanés. Ieu mangrupikeun tanggel waler anu urang jaga pisan, pikeun kasaéan sadaya palanggan sareng pangembang urang.

Mimitina mah Pamekar dash nyarios teu terang naon anu lumangsung sareng anjeunna nolak sadaya anu dicarioskeun Apple, tapi kamari anjeunna ngaku yén anjeunna parantos nyarios sareng juru bicara blok éta. Nyatana, anjeunna nyatet na anjeunna diterbitkeun paguneman pamungkas sareng Apple, dimana anu ti Cupertino naros ka anjeunna pikeun nuliskeun entri dina blogna anu ngaku kasalahan. Pengembang ogé nyatakeun yén anjeunna ngantepkeun akun sanés nganggo kartu na pikeun ngalaksanakeun sababaraha prosedur sareng ieu mangrupikeun alesan naha akun-akun éta dikaitkeun, hal anu anjeunna henteu sadar.

Bisi naon waé, upami urang percanten naon anu diwartoskeun ku pangembang urang moal tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun kalepatanana sadayana, tapi kuring mikir yén nyebarkeun paguneman pribadi sareng juru bicara Apple sanés jalan anu pangsaéna pikeun nyobaan balik ka Toko Aplikasi ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.