Apple mimiti ngaleungitkeun antivirus anu aya di App Store

VirusBarrier

Kami parantos lami biasa masang antipirus dina komputer urang, kabijakan anu parantos diekstrapolasi ka telepon sélulér sareng henteu leres-leres masuk akal. Kunaon Dasarna kusabab upami urang masang aplikasi ti sumber resmi (bisi urang App Store) urang henteu kedah sieun.

Ieu naha Apple parantos ngamimitian ngahapus aplikasi anu ngaku antipirus atanapi detéktor malware pikeun ios. Salaku hasil tina kaputusan ieu, aplikasi sapertos VirusBarrier parantos ngaleungit ti toko sareng moal aya deui.

Sanés perkawis nerapkeun kabijakan terbatas sapertos dina kasempetan sanésna, éta ngeunaan akal. Naha gaduh antipirus upami urang henteu tiasa kéngingkeun virus? VirusBarrier parantos netelakeun tujuan aplikasi na, utamina difokuskeun pikeun nganalisis lampiran email anu tiasa aya parangkat lunak jahat.

Bisi kumaha, saur parangkat lunak henteu tiasa mangaruhan iPhone atanapi iPad urang ku cara naon waé, ogé, upami email aya malware, VirusBarrier bakal ngadeteksi tapi moal tiasa ngaleungitkeunana.

Dina hal ieu, kuring pikir Apple leres pikeun miceun aplikasi anu tiasa ngabalukarkeun kabingungan pikeun pendatang. Ningali antipirus di App Store tiasa nyababkeun kesan palsu yén aya aplikasi anu bermasalah pikeun iPhone sareng éta sanés masalahna.

Kuring terang yén koméntar anjeun sigana bakal muncul ayeuna.atanapi rujukan pikeun malware anu dipasang dina terminal ngaliwatan propil Internét atanapi ku jailbroken. Dina dua kasus, éta kalepatan urang.

Upami urang masang propil pamekar tina kabuktian dubious Pikeun hack aplikasi, éta résiko urang sorangan sareng masing-masing kedah ditaksir naha éta pantes ngalaan inpormasi kami pikeun henteu mayar 0,89 euro.

Dina kasus jailbreak, hal anu sami kajadian. Aya seueur gudang teu resmi anu unggah tweak populér tapi dirobah pikeun ngalakukeun jahat. Deui, kalepatanana aya dina pangguna anu mutuskeun dilakukeun tanpa sumber sapertos BigBoss atanapi ModMyi pikeun ngaunduh tweaks dina harga enol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Salaku tambahan cenahna

    Kuring resep tulisan éta, pikeun anu munggaran pikeun anu ngagaduhan Jailbreak disebat bajak laut, sabab upami aya anu nyarios yén aranjeunna gaduh jailbreak pikeun ngarobih atanapi nguntungkeun tina iPhone éta mangrupikeun bohong busuk murni, éta kedahna teu mayar. aplikasi na! Aranjeunna moal pernah mikawanoh éta.

    1.    Yessi cenahna

      Tingkat reureuh anu saé anjeun.
      Abdi ngagaduhan Jailbreak nganggo 9 tweeks anu kuring resep sareng kuring henteu hoyong henteu mayar aplikasi.
      Kuring mayar aranjeunna sareng raos.

      Maling panginten ...

    2.    Nacho cenahna

      Hapunten tapi kuring henteu kantos ngadamel klaim sapertos kitu. Naon anu aya jalma anu ngalakukeun jailbreak pikeun hack? Jelas tapi jailbreak henteu sinonim sareng bajakan sareng éta moal pernah aya.

    3.    platinum cenahna

      Tangtosna, anjeun bakal terang alesan yén unggal jalma di dunya gaduh jailbreak alatna, angkat nyandak angin troll.

  2.   Pili novo cenahna

    Kuring kuciwa ngawartosan anjeun ... mimiti, jailbreak henteu haram kusabab éta, anjeun moal tiasa nyauran anu gaduh bajak laut ... kadua, éta henteu leres éta dipaké pikeun henteu mayar aplikasi, bakal aya anu naha éta tapi paling ngan saukur ngagunakeun éta pikeun ngalakukeun ponsel langkung pribadi, pikeun tiasa aksés kana sistem operasi dina total cara sareng henteu dina larangan anu Apple nempatkeun.
    Kuring yakin yén dina Android, bakal aya jalma anu henteu mayar aplikasi, jalma anu akar, sareng sanésna, sareng sanés pikeun éta, aranjeunna kedah ditunjuk.
    Pondokna, masing-masing ngalakukeun naon anu dipikahoyong sareng nganggo jailbreak pikeun naon anu dipikahoyongna ... ... pikeun sacara umum, sigana henteu adil pikeun kuring.

  3.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring gaduh JAILBREAK dina iPhone 6 iOS 8.1.2 kuring, sareng kuring henteu nganggona kanggo mésér aplikasi gratis, kuring mésérna kusabab padamelan anu dilakukeun ku pangembang hésé pisan sareng aranjeunna pantes, contona kuring mésér bioshock anu saat éta hargana 14 euro sareng kuring resep pisan kana pameseran, janten teu aya bajak laut, kuring gaduh panyusutan sapertos bioprotect, virtual home, auxo 3 dll tapi ngan ukur pikeun ningkatkeun kaamanan sareng manjangan umur tombol kuring ... janten pikir sateuacan anjeun nyarios Éta meureun bajak laut anjeun ...

  4.   Carlos cenahna

    Kuring henteu nyatakeun éta ngabajak sareng sadayana ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong tapi kuring henteu ngartos ngagaleuh Apple, anu ngagaduhan filsafat anu terkenal sareng jailbreak pikeun ngagaduhan sistem "langkung terbuka" sareng tiasa disesuaikan. Kanggo ieu, moal langkung saéna angkat ka terminal android kelas luhur sareng éta waé? Upami jalma ngalakukeun éta, naha kusabab aranjeunna resep "apel" tapi henteu naon anu diperyogikeun dina hal SO na?

    Kuring naroskeun tanpa kritik, éta ngan ukur panasaran kusabab éta kantos narik perhatian kuring.

    Salam!

    1.    platinum cenahna

      iOS sareng Android mangrupikeun 2 sistem anu béda. Salaku conto, kuring gaduh Jailbroken i6 + kuring pikeun nempatkeun fungsi anu sigana BASIC pikeun kuring, sapertos tiasa nurunkeun volume alarm tanpa kedah nurunkeun sésana jilid sistem, atanapi tiasa milih dina browser anu kuring parantos dipasang. Buka tautan anu kuring pencét. Salain ti éta kuring parantos nga-personalisasi layar konci kuring sareng LockGlyph, transisi antara desktop sareng Barrel, kuring gaduh keyboard iOS hideung sareng Bloard, kuring nyumputkeun ikon sistem anu kuring henteu nganggo Springtomize 3, kuring ngaktipkeun WhatsApp Web (anu sanés aya dina resmi pikeun ios) sareng kuring milih jalan pintas anu kuring hoyong gaduh di Pusat Kontrol sareng CCSettings.

      Bakal aya jalma anu hoyong ngaunduh aplikasi tanpa mayar, bakal aya jalma anu hoyong ngarobah total tampilan ios, tapi sababaraha urang ngan ukur hoyong nambihan fungsi anu urang pikir teleponna kedah standar. Sareng éta sanés naha urang badé ngalih kana Android (anu kanggo mupus mamang ngeunaan cara kuring badé, kuring bakal nyarios yén tablet kuring mangrupikeun Xperia Tablet Z sareng kuring resep, ogé gaduh Xperia Z, Xperia Z1 sareng Motorola Moto G). Upami urang resep Apple sareng urang gaduh kasempetan pikeun tiasa ngalakukeun naon anu dipikahoyong dina sistem éta, kuring henteu ningali naha urang sadayana kedah disebrangan tina sababaraha hal.

    2.    Diego cenahna

      Éta kusabab kustomisasi kusabab éta jauh langkung ageung sareng jailbreak dibandingkeun sareng alat android naon waé, henteu nganggo merek nyalira sareng upami éta, éta sigana konyol.

  5.   cralos cenahna

    Kuring ngaunduh whatsapp beta tina halaman Cina sareng ti saprak éta kuring ngagaduhan lalay di tukangeun ceuli sanaos kuring ngahapus aplikasi nalika versi akhir tina whatsapp parantos kaluar. Naha aya cara pikeun terang naha kuring katépaan? atanapi kanggo miceun propil pangembang anu anjeun parantos pasang ??? Hatur nuhun!

  6.   Nicolas Chaux cenahna

    Éta sigana mah saé pisan. ios henteu peryogi antipirus. Akal sehat ...