Apple ngaluarkeun port diagnostik ti Apple Watch Series 7

Dimimitian énjing, 15 Oktober, unit munggaran tina Apple Watch Series 7 bakal mimiti sumping kana anu untung anu munggaran. Wétan jam anyar Apple parantos dipasarkeun sababaraha minggu ka saatosna ka iPhone 13 kusabab masalah produksi, sanaos teu aya konfirmasi resmi ti Big Apple. Nanging, sababaraha pangguna parantos ngaksés éta sareng mastikeun yén slot kalayan port diagnostik disumputkeun anu aya dina sababaraha model sapertos Apple Watch Series 3 henteu aya deui dina smartwatch Apple anyar. Éta panginten tiasa digentos ku komponén énggal anu kapendak di jero anu ngamungkinkeun mindahkeun data langkung ti 400 mbps.

Aduh kana port diagnostik anu disumputkeun dina Apple Watch Series 7

Dina Apple Watch teu aya port atanapi slot anu nyanghareup ka pangguna. Urang ngan ukur tiasa ngeusi batre ngalangkungan basis muatan magnét anu aya dina kotak atanapi pihak katilu sanés. Nanging, sababaraha taun ka pengker éta diwanohkeun port diagnostik disumputkeun anu ngamungkinkeun Apple ngajaga smartwatches. Éta handapeun tab alit dina salah sahiji sisi dimana urang nempatkeun bagian tina tali.

Tulisan anu aya hubunganana:
Éta resmi! Apple Watch Series 7 Pra-Pesenan Dimimitian 8 Oktober

Apple Watch Series 7 anu munggaran anu pencét cuti sawangan que Apple parantos ngaleungitkeun port diagnostik dina generasi anyar na jam tangan pinter. Ieu tiasa nampi sertifikasi tahan debu IP6X yén generasi anu sanés kakurangan.

Najan kitu, palabuhan henteu dikorbankeun waé. Dipikanyaho yén di jero jam aya modul anyar anu sanggup nyambungkeun kana frekuensi 60,5 GHz sacara nirkabel. Ieu bakal ngamungkinkeun Apple Akses alat pikeun mulangkeun watchOS atanapi ngalakukeun scan scan. Ieu peryogi basa pangisian daya anu tiasa dianggo dina frékuénsi anu sami anu parantos dikonfirmasi ku FCC.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.