Apple ngaleungitkeun 'Sora Musik', langganan Apple Music paling murah

Apple Musik Sora

nu jasa Aranjeunna parantos janten dasar pikeun kinerja ékonomi Apple. Sababaraha conto nyaéta Apple TV + atanapi Apple Music, anu sakedik-sakedik parantos muncul salaku alternatif anu sah pikeun bersaing sareng Spotify. Aya sababaraha cara pikeun ngalanggan Apple Music sareng sababaraha jinis langganan. Sanajan kitu, Pilihan anu paling murah nyaéta langganan 'Sora Musik' sareng Apple ngaleungitkeunana sababaraha jam ka pengker. Tanpa inpormasi atanapi panjelasan tambahan, Apple Music Voice ngaleungit tina lapangan maén.

Naon langganan Apple Music Voice anu parantos dihapus?

Apple Music kalebet katalog langkung ti 90 juta lagu sareng seniman beuki ngagunakeun jasa éta sacara langkung cerdas: ngaleupaskeun kontén ekslusif, ngaleupaskeun albeum langkung gancang, jsb. Ngamangpaatkeun alat sareng spiker anu dipasihkeun ku perusahaan kaliber ieu, ogé jasa musik sapertos Apple Music, penting dina industri musik.

Apple TV 4K
Tulisan anu aya hubunganana:
tvOS 17.1 bakal mawa fitur 'Ningkatkeun Dialog' ka langkung seueur HomePods sareng Apple TV

Para langganan Apple Musik Sora Geus ngiles ti ramatloka Big Apple sarta kami nganggap yén éta téh alatan Apple geus mutuskeun pikeun ngalakukeun tanpa eta. Inget yén éta langganan cheapest sadia: 4,99 euro per bulan. Langganan ieu ngagaduhan watesan: Éta ngan ukur tiasa dianggo sareng Siri. Nyaéta, urang ngan ukur tiasa maénkeun lagu, albeum, radio sareng seueur deui upami urang nyarios ka Siri pikeun naroskeunana.

Pikeun seueur, ieu mangrupikeun watesan leutik, tapi pangguna sanés mutuskeun mayar sakedik deui sareng gaduh kontrol pinuh kana Apple Music. Ti ayeuna, sajumlah kemungkinan dibuka, khususna pikeun pangguna anu gaduh langganan Music Voice aktip. Urang kedah ningali upami Apple ngécéskeun sareng nunjukkeun dimana pangguna badé nganggo langganan ieu. Tapi ngan ukur waktos anu tiasa nyarioskeun éta… janten urang kedah ngantosan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.