Apple Ngaleupaskeun Béta Umum Kadua tina ios 10.1

ios-10

Tepat waktos siga anu purun Inggris sampurna, kamari sore Apple ngaluarkeun béta kadua pembaruan ios 10 salajengna pikeun sadaya pangguna anu didaptarkeun dina program béta umum perusahaan Cupertino.

Versi awal kadua ieu pikeun tujuan uji coba datang dua minggu saatos bébéna béta umum mimiti ios 10.1, sareng ngan dua puluh opat jam saatos dirilis. vérsi sidang anu kadua parantos disayogikeun pikeun pangembang.

Apple sareng pangguna damel pisan pikeun ningkatkeun ios 10.1

Éta parantos tilu minggu gancang ti Salasa kamari, 10 Séptémber, ios XNUMX resmi diluncurkeun pikeun sadaya pangguna. Saprak waktos éta kami sadayana resep pisan nyarios berita anu loba di Seratan, Poto, Peta, bewara atanapi layar widget anyar hébat anu urang resep pisan, diantara fitur-fitur anyar anu sanés. Tapi anjeun parantos terang yén di Cupertino sigana aranjeunna henteu pernah istirahat supados urang tiasa menikmati pangalaman anu pangsaéna dina alat iPhone, iPad sareng iPod Touch kami. Réfléksi éta ieu laju frenetic tina mingguan béta ngaleupaskeun yén minggu ieu parantos ngahontal versi anu kadua.

Béta umum kadua ios 10.1 ayeuna sayogi sareng tiasa didownload sareng dipasang ti terminal nyalira ngalangkungan OTA saolah-olah éta salah update deui.

Kumaha gabung sareng program béta umum

Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah didaptarkeun dina program béta publik perusahaan, anu ogé bakal masihan anjeun aksés kana versi béta tina macOS Sierra sareng sistem operasi ka hareup.

Upami anjeun hoyong janten bagian tina program vérsi béta Apple, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngadaptar dina halaman wéb perusahaan nganggo kredensial ID Apple anjeun. Sakali anjeun parantos ngaunduh sareng masang profil anu diperyogikeun dina iPhone atanapi iPad sapertos anu dituduhkeun dina wéb, anjeun bakal tiasa muka aplikasi Setélan -> Umum -> Pembaruan parangkat lunak, sareng béta pangénggalna ios 10.1 bakal ngantosan anjeun di dinya .

Émut yén vérsi béta ngan éta, vérsi anu aya dina tahap uji coba sareng anu janten tiasa kalebet kasalahan, kagagalan sistem sareng henteu stabil. Kaleresan aya kagagalan anu parantos lami ti saprak lami tapi tetep, tetep émutan na coba masangkeunana langkung saé dina alat sékundér.

Warta ageung di ios 10.1

iOS 10.1 mangrupikeun pembaruan salajengna pikeun sistem operasi mobile Apple pikeun iPhone sareng iPad. Éta henteu kalebet parobahan desain atanapi fitur atanapi fungsi énggal, tapi fokus kana perbaikan bug sareng paningkatan pikeun ngungkulan masalah anu dideteksi kumargi rilis resmi ios 10 sareng ningkatkeun kestabilan sistem, kinerja, sareng kaamanan umum. Sanaos aya pengecualian anu hébat sareng pikaresepeun: modeu Potrét énggal.

Este Modeu potrét anu bakal sumping sareng ios 10.1 bakal éksklusif pikeun pangguna iPhone 7 Plus anu énggal sabab ngamangpaatkeun kaméra ganda tina alat ieu. Fitur anyar nyobian pikeun suksés pisan meniru jinis jero lapangan gambar anu tiasa dicandak nganggo kaméra DSLR high-end, ngamungkinkeun subjek poto menonjol ngalawan latar buram atanapi kabur.

Apple Ngaleupaskeun Béta Umum Kadua tina ios 10.1

Este Modeu Potrét anyar iPhone 7 Plus dumasarkeun kana téknologi anu diala ku Apple saatos mésér perusahaan LinX. Nalika modeu ieu parantos diaktipkeun ku pangguna (dina cara anu sami sareng aplikasi Kaméra kami milih pidéo, panorama, sareng sajabana), sistem nganggo lensa 56mm pikeun néwak gambarna, sedengkeun lensa sudut lega ngumpulkeun data sudut pandang yén aranjeunna dianalisis ku prosésor sinyal gambar terpadu pikeun ngawangun peta jero sareng ngabagi gambar kana lapisan.

Kalayan algoritma pembelajaran mesin fungsina mikawanoh jalma, sasatoan sareng objék anu aya di payuneun, anu dipasihan cahaya panonpoe ku ngaburikeun sesa gambar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nu make cenahna

    Naha slide pikeun muka konci deui?