Apple Ngaleupaskeun ios 12.5.4 pikeun Ngalereskeun Masalah Kaamanan Poténsial dina Alat Warisan

Kalayan ngaleupaskeun ios 13, Apple ninggali iPhone 6, iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini 2 sareng 3, sareng iPod touch generasi ka-6. Nanging, anjeunna henteu lengkep mopohokeun éta, sabab perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaluarkeun pembaruan énggal, versi ios 12.5.4 anu ngarengsekeun masalah kaamanan poténsial.

Apple nyatakeun yén pembaruan ieu parantos dileupaskeun pikeun nungkulan sababaraha masalah kaamanan anu tiasa dieksploitasi kusabab sifatna sareng ngan ukur aya pikeun sadaya alat anu henteu diperbarui ka ios 13 sareng cicing dina ios 12.

Di handap ieu kami nunjukkeun anjeun sadaya masalah anu parantos kauninga sareng Apple parantos nambalan sareng versi 12.5.4 ios:

kaamanan

  • Kasadiaan: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 sareng iPod touch (generasi ka-6)
  • Pangaruh: Ngolah sertipikat jahat tiasa nyababkeun palaksanaan kode sawenang-wenang
  • Katerangan: Masalah korupsi ingetan dina dékoder ASN.1 parantos dibéréskeun ku ngaleupaskeun kode rentan.
  • CVE-2021-30737: xerub

WebKit

  • Kasadiaan: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 sareng iPod touch (generasi ka-6)
  • Pangaruh: Ngolah eusi wéb anu jahat tiasa nyababkeun palaksanaan kode sawenang-wenang. Apple sadar kana laporan anu nyatakeun yén masalah ieu éta panginten tiasa dieksploitasi sacara aktip.
  • Katerangan: Masalah korupsi mémori parantos dibenerkeun kalayan manajemén status anu langkung saé.
  • CVE-2021-30761: panaliti anonim

WebKit

  • Kasadiaan: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 sareng iPod touch (generasi ka-6)
  • Pangaruh: Ngolah eusi wéb anu jahat tiasa nyababkeun palaksanaan kode sawenang-wenang. Apple sadar kana laporan anu nyatakeun yén masalah ieu éta panginten tiasa dieksploitasi sacara aktip.
  • Katerangan: Masalah pamakean saatos gratis parantos dibenerkeun ku ningkatkeun manajemen memori.
  • CVE-2021-30762: panaliti anonim

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.