Apple ngaleupaskeun ios 8.3 kanggo sadaya pangguna

ios-8-3

Janten, tanpa bius, tanpa rumor sateuacanna, upami kuring masihan bewara ... Apple nembé ngaluarkeun iOS 8.3 pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan alat ios anu cocog. Henteu aya Betas umum atanapi anu sami, versi akhir tina ios 8.3 parantos sumping nalika éta kirang diarepkeun. Dua dinten saatos peluncuran Apple Watch di Cupertino aranjeunna parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun vérsi énggal ieu anu betas kami parantos lami nyobian. Naon wartosna kalebetna?

Numutkeun kana catetan Apple anu kalebet pembaruan ieu, pamutahiranna nyaéta:

  • Perbaikan dina operasi:
    • Ngajalankeun aplikasi
    • Responsiveness tina aplikasi
    • Aplikasi Pesen
    • Konéktipitas Wi-Fi
    • Pusat kendali
    • Tab Safari
    • Keyboard pihak-katilu
    • Jalan pintas keyboard
    • Keyboard Cina saderhana
  • Perbaikan konéksi Wi-Fi sareng Bluetooth
    • Ngabéréskeun masalah anu nyababkeun kredensial login pangguna terus dipénta
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sababaraha alat pikeun sambung sambung sambungan tina jaringan Wi-Fi anu aranjeunna sambungkeun
    • Ngalereskeun masalah anu ngakibatkeun sambungan telepon bébas tina sambungan
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun putereun audio lirén damel sareng sababaraha panyatur Bluetooth
  • Orientasi sareng perbaikan rotasi
    • Ngalereskeun masalah anu sakapeung nyegah layar pikeun balik kana orientasi potrét saatos diputer ka orientasi lanskap
    • Ningkatkeun masalah kinerja sareng stabilitas anu lumangsung nalika ngarobah orientasi alat tina bentang ka potrét sareng sabalikna
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun layar alat ditampilkeun tibalik saatos ngaluarkeun iPhone 6 Plus tina saku
    • Ngabéréskeun masalah anu kadang nyegah rotasi aplikasi kana orientasi anu leres nalika ngalihkeun aplikasi dina multitasking
  • Paningkatan dina Pesen
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyababkeun pesen grup janten beulah
    • Ngalereskeun masalah dimana sababaraha seratan henteu tiasa diteruskeun atanapi dihapus kadang-kadang
    • Ngabéréskeun masalah anu kadang nyegah sawangan poto tina némbongan dina Pesen
    • Kamampuhan pikeun nandaan pesen salaku spam langsung ti aplikasi Pesen
    • Kamampuhan nyaring iMessages anu teu aya kontak anjeun anu dikirim
  • Paningkatan kana "Kulawarga"
    • Ngalereskeun bug anu nyababkeun sababaraha aplikasi henteu ngajalankeun atanapi ngapdet dina alat anggota kulawarga
    • Ngalereskeun bug anu ngahalangan anggota kulawarga ngaunduh aplikasi gratis anu tangtu
    • Réliabilitas anu langkung hébat kana bewara pamundut pameseran
  • Perbaikan CarPlay
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun layar Maps janten hideung
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun UI ngagilir leres
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun keyboard muncul dina layar CarPlay nalika teu kedah
  • Perbaikan pikeun perusahaan
    • Ngaronjatkeun réliabilitas masang sareng ngapdet aplikasi bisnis
    • Ngoréksi zona waktos kajadian almenak anu diciptakeun dina IBM Notes
    • Ngalereskeun masalah anu ngajantenkeun ikon klip wéb generik saatos nga-boot sistem
    • Ningkatkeun reliabiliti sistem nalika nyimpen kecap akses pikeun proxy wéb
    • Kamampuh ngédit pesen Bolos anu teu aya misah pikeun autoresponder éksternal
    • Ningkatkeun pamulihan akun Exchange saatos masalah konéksi samentawis
    • Ningkatkeun kasaluyuan VPN sareng solusi proxy wéb
    • Kamampuh ngagunakeun kibor fisik pikeun lebet kana wéb wéb Safari (contona, pikeun ngakses jaringan Wi-Fi umum)
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun rapat Exchange anu ngandung catetan panjang tiasa kalebet
  • Perbaikan aksés
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sapuan VoiceOver janten henteu réspon saatos mencét tombol Balik dina Safari
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun fokus VoiceOver janten teu dipercaya dina draf Surat
    • Ngalereskeun masalah anu nyegah panggunaan fitur "In-Screen Braille Input" kanggo ngalebetkeun téks dina bentuk halaman wéb
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun napigasi gancang dina tampilan braille pikeun ngumumkeun yén navigasi gancang parantos pareum
    • Ngalereskeun masalah anu ngahindarkeun ikon aplikasi layar utama nalika VoiceOver hurung
    • Ngalereskeun masalah "Read Screen" anu nyababkeun biantara henteu ngamimitian deui saatos direureuhkeun
  • Perbaikan sanésna sareng perbaikan bug
    • Dirancang ulang keyboard Emoji kalayan langkung ti 300 karakter anyar
    • Tungtung optimasi Poto iCloud Photo Library pikeun ngadukung aplikasi Poto anyar dina OS X 10.10.3
    • Ningkatna cara ngucapkeun nami jalan dina navigasi belokan-demi-belokan dina Peta
    • Kasaluyuan sareng Baum VarioUltra 20 sareng tampilan VarioUltra 40 braille
    • Perbaikan hasil Sorotan kalayan pilihan "Kurangi transparansi" diaktipkeun
    • Pilihan format Italic sareng Underline Anyar dina keyboard horizontal iPhone 6 Plus
    • Kamampuh ngaleungitkeun alamat pengiriman sareng tagihan anu dianggo sareng Apple Pay
    • Dukungan Siri pikeun langkung seueur bahasa sareng nagara: Inggris (India, Selandia Baru), Dénmark (Dénmark), Belanda (Belanda), Portugis (Brasil), Rusia (Rusia), Swédia (Swédia), Thailand (Thailand), Turki ( Kalkun)
    • Langkung bahasa dikte: Arab (Saudi Arabia, United Arab Emirates) sareng Hebrew (Israel)
    • Ningkatkeun stabilitas Telepon, Surat, konéktipitas Bluetooth, Poto, tab Safari, Setélan, Cuaca sareng daptar Genius dina Musik
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun "Geser pikeun muka konci" henteu tiasa dianggo dina alat-alat tertentu
    • Ngalereskeun masalah anu sakapeung nyegah telepon tina diwaler ku cara ngagésér dina layar anu dikonci
    • Ngalereskeun masalah anu ngahambat muka tautan dina dokumén Safari PDF
    • Ngalereskeun masalah dimana milih pilihan "Hapus sajarah sareng data halaman wéb" dina setting Safari henteu mupus sadaya data
    • Ngalereskeun masalah anu nyegah koreksi otomatis tina singkatan "FYI" dina basa Inggris
    • Ngalereskeun masalah anu nyegah prediksi kontekstual tina muncul dina réspon gancang
    • Ngalereskeun masalah dimana Peta henteu tiasa dialihkeun kana modeu wengi tina modeu Hybrid
    • Ngabéréskeun masalah anu ngahalangan ngagagas Telepon FaceTime tina panyungsi pihak katilu atanapi aplikasi anu nganggo FaceTime URL
    • Ngalereskeun masalah anu sakapeung nyegah poto tina hasil diékspor ka folder gambar kaméra digital dina Windows
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyegah parantosan cadangan iPad sareng iTunes
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun unduhan Podcast macet nalika ngalih tina jaringan Wi-Fi ka jaringan seluler
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyababkeun waktos waktos sésana ditampilkeun salaku 00:00 dina layar anu dikonci
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyegah nyaluyukeun volume telepon
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun status bar kadang muncul nalika teu kedah

Sakumaha anjeun tiasa tingali, daptar ageung perbaikan bug sareng pamutahiran anu kami ngarepkeun bakal ngajantenkeun ios 8.3 versi ieu anu diarepkeun ku seueur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose ANTONIO SKVIRSKY cenahna

    Naha aya anu terang naha éta ngalir tanpa kasalahan?

  2.   ahesa16 cenahna

    Naha anjeun nyarankeun pembaruan ieu pikeun Iphone 4s? Hatur nuhun

    1.    Luis Padilla cenahna

      Abdi henteu tiasa ngawartosan anjeun langsung, tapi sigana mah perbaikan bug penting, janten kuring pikir anjeun kedah nyobian.

  3.   Vladimir Sergey cenahna

    Kumaha carana kuring tiasa ngalakukeun dina IOS 8.3 supados pameseran anu kuring henteu anggo henteu némbongan nalika kuring muka App Store iPad 4 kuring?

    1.- Kuring parantos nyobian nyumputkeun aranjeunna tina App Store iPad kuring, (mindahkeun aplikasi ka kénca teras mencét dina sumputkeun tapi aranjeunna némbongan deui)

    2.- Kuring ogé parantos nyobian ku muka iTunes> iTunes Sotore> Akun kuring> atur.

    Kalayan metodeu terakhir ieu, dina vérsi IOS sateuacanna, nalika anjeun nempatkeun beurit dina aplikasi, anjeun tiasa ningali X janten nutup, diklik dina éta sareng éta henteu némbongan deui di App Store of my iPad 4.

    Ayeuna, ku IOS 8.3 aranjeunna sadayana némbongan, tapi nalika kuring nempatkeun beurit dina App kuring henteu ningali X di kénca, tapi nalika kuring nempatkeun beurit dimana X kedahna sateuacanna, éta bakal ngarobah pointer pikeun panangan. , Kuring pencét di ditu tapi Aranjeunna tetep némbongan di App Store di iPad 4 kuring.

    3.- Abdi hoyong nyumputkeun aplikasi anu kuring henteu nganggo salamina, kumargi kuring henteu nyangka bakal nganggo deui, tapi upami kuring hoyong nganggona deui iraha waé kuring tiasa ngaksésna?

    Kuring nyieun kakacauan di App Store of iPad 4 kuring ningali seueur aplikasi sareng awan alit pikeun diunduh ditambah anu parantos dipasang.

    Salam tur nuhun

    1.    Luis Padilla cenahna

      Akses aplikasi App Store> Pembaruan> pameseran abdi. Ku cara geser ka kénca dina aplikasi anu anjeun hoyong nyumput, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku mencét tombol beureum. Pikeun mulangkeunana anjeun peryogi iTunes, tapi anjeun moal mayar.

  4.   Alejandra cenahna

    Kumaha kuring nyumputkeun ikon ku ios 8.3 ???? Abdi henteu tiasa ngalakukeun deui…. !!!