Apple ngaleupaskeun pembaruan munggaran ios 10, ios 10.0.2

ios-10-0-2

Parantos 24 jam saprak Apple mimiti nempatkeun pangguna program béta umum dina roda betas, 24 jam saatos ngaluncurkeun béta munggaran pembaruan utama munggaran anu bakal sumping sateuacan akhir taun: 10.1. Tapi dugi ka pembaruan éta sumping, dimana Apple bakal nawiskeun versi akhir tina pilihan énggal pikeun kabur latar nganggo kaméra iPhone 7 Plus, Perusahaan anu berbasis di Cupertino kedah ngaluncurkeun pembaruan alit kanggo méréskeun masalah anu dilaporkeun ku sababaraha pangguna. Anu munggaran anu kakarék dileupaskeun ku Apple, iOS 10.0.2 ngajawab masalah kendali playback tina EarPods anyar anu nganggo sambungan kilat.

Masalah sanés anu sababaraha pangguna ogé ngaku-ngaku sangsara aya hubunganana sareng Poto, anu otomatis bakal ditutup nalika ngaktipkeun perpustakaan iCloud. Ngeunaan masalah buzzing anu parantos diwujudkeun ku seueur pangguna dina iPhone 7 Plus, Apple henteu acan nyarios. Béta ieu ogé henteu ngabéréskeun masalah alit anu pikeun sababaraha pangguna mimiti ngaganggu.

Ngamutahirkeun munggaran ieu éta bieu nempatan 56 MB dina alat kami sareng urang tiasa ngaunduh langsung tina alat urang tanpa kedah nganggo iTunes, sanaos kami henteu nganggo terminal sababaraha menit nalika dibalikan deui sareng dipasang pembaruan ieu.

Apple ogé parantos ngamangpaatkeun Ngalereskeun bug sareng ningkatkeun stabilitas ios 10 dina sadaya alat. Kedah diémutan, masih aya pangguna anu teras naroskeun terminal mana anu parantos diséépkeun tina pembaruan ieu. Terminal ieu nyaéta iPhone 4s, iPad 2 sareng 3, generasi kahiji iPad Mini sareng iPod touch generasi ka-5. Pikeun pangguna ieu pembaruan pangénggalna aya ios 9.3.5, anu ngalereskeun masalah kaamanan penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nuhun kana inpo na.

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Sareng unggal taun sami. Ios anyar sareng vérsi xo1 saminggu sareng vérsi x.1 sabulan, total anu dina pertengahan taun versi x.4 kaluar teras salajengna dugi aranjeunna ngaleupaskeun x luhur énggal.
    Sareng unggal taun sami, mana anu saé, mana anu pangsaéna, ayeuna enya sareng pumbaa !! Keluhan, yén wifi henteu tiasa dianggo, yén poto, modeu pesawat gagal sareng anu sanés sareng sajabana.
    Ieu mangrupikeun dejavu anu lengkep. Sareng anu paling parah nyaéta batu éta terus ngegel taun demi taun.

    1.    El Dokter cenahna

      Tingali, kuring sapuk pisan.

  3.   Luis J. Lebrón cenahna

    Kuring moal ngartos pisan kritik kana pamutahiran ... Sigana mah ios10 mangrupikeun vérsi anu hadé tina sistem operasi. Pikeun kuring, upami aranjeunna ngagosok sareng ningkatkeun unggal minggu, sampurna.

    1.    El Dokter cenahna

      Anjeun nyarios éta kusabab anjeun henteu acan nyobian kumaha ios 7 dijalankeun dina iPhone 5S. Atanapi ios 6 dina iPhone 5….  henteu ngalakukeun ni'mat ngamungkinkeun ios dipasang dina terminal lami, éta sanés 'ni'mat'. Éta judi. Upami aranjeunna ngan saukur masihan pilihan sareng nandatanganan vérsi anu langkung lami ... urang bakal lirén maca kumaha ogé pérsi ios (anu peryogi waktos 1 taun pikeun ngagosok).

      Naha kuring nyarios kieu? Kuring gaduh iPhone 3GS iPhone 4, iPhone 5S, iPhone 6S sareng ayeuna kuring ngawalon anjeun tina iPhone 7. Leres, iPhone 6S dina ios 9.3.5 (versi anu tungtungna dipoles saatos sataun) ngagaduhan 0 kasalahan dibandingkeun sareng 300 kasalahan animasi anu iPhone 7 pasihkeun dina ios 10.0.2 (dina hal-hal sakedik muka multitasking).

      Tapi masalahna sanés éta kajantenan ku iPhone 7 ayeuna. Ieu diulang taun ka taun. Kalayan ios 7, sareng ios 8, sareng ios 9, sareng ios 10 ....

      Sareng tetep urang teraskeun ngagaleuh 

      1.    Lujahehi cenahna

        Kuring parantos ngagaduhan iphone 5, 5s sareng 6s.
        5 kalayan ios 6, saderhana sampurna, mémori pangsaéna anu kuring simpen, 5s sareng ios 7 lumpat pisan ogé, panginten ku sababaraha bug, tapi saé pisan, tapi 6an henteu pernah ngayakinkeun kuring ku ios 9, bahkan kalayan 9.3.5 Anjeunna parantos ngalaman momen yén aya anu ngalih kana batu penghalangan, pun bojo sami, sanés hal kuring, kuring parantos mulangkeun, ngarobih sareng nguji sadayana bet ios 9 .. ios 10 sigana langkung saé dina iphone 6s tibatan ios 9, I pikir anu pertama kalina dina sajarah ieu kajadian di terminal di terminal anu langkung lami tibatan anu anyar ... .tapi kuring parantos diuji dina dua IP 6 sareng ningali seueur video sareng teu aya mamang.

  4.   Ines cenahna

    Ti mana propil na diturunkeun

  5.   Meifer cenahna

    Halo, saprak kuring ngamutahirkeun kuring ngagaduhan masalah dina telepon Bluetooth, éta gumantung ka kuring sareng kuring kedah ngabalikan deui, naha éta kajantenan ka anu sanés? Versi lami, hatur nuhun