Apple ngaluarkeun pembaruan pikeun aplikasi Apple Store anu didesain ulang kanggo iPad

Apple Store mangrupikeun toko anu pangsaéna kanggo mésér alat-alat ti budak-budak blok, toko anu nawiskeun kami jaminan anu pangsaéna pikeun perusahaan, leres, anjeun panginten bakal kéngingkeun diskon anu pikaresepeun sanés ku ngadistribusikaeun pihak-pihak distributor. Naha anjeun masih resep Apple Store? Dinten ieu kami nyayogikeun anjeun warta anu menarik anu aya hubunganana sareng anjeun ... Anjeun tiasa langsung ka Apple Store, atanapi aksés langsung ngalangkungan halaman wéb Apple. Kami ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun ngaunduh Aplikasi Apple Store dina alat kami, aplikasi anu ngamungkinkeun kami ogé tambahan. Ayeuna, Apple nembé waé ngamutahirkeun aplikasi Apple Store mendesain ulang interface na pikeun iPads. Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil.

Versi anyar 5.12 hadir sareng parobihan desain Apple Store pikeun iPad. Désain anyar anu panginten aya hubunganana sareng dorongan anu Apple hoyong pasihkeun iPads kusabab diluncurkeunana iPad Pro pangénggalna ku prosésor M1. Apple Store anyar ngamangpaatkeun sidebars anu dikenalkeun dina iPadOS 14, ayeuna aplikasi ngahiji sacara mulus sareng sadayana ékosistem iPadOS sareng sigana éta ngan saukur hiji menu deui. Salaku tambahan, Apple parantos hoyong kalebet parobihan kana aplikasi ku nambihan Dinten di sési Apple sareng pangalaman balanja iPad anyar.

Salian ti sadayana upami urang nuju dina prosés mésér iPad, ngalangkungan iPad urang, urang tiasa gampang nambihan Apple Pencil atanapi keyboard kana karanjang balanja urang. Anjeun terang, anjeun tiasa ngamutahirkeun aplikasi Apple Store gratis sareng resep ningali katalog Apple, ngagaleuh produk naon waé anu sayogi, atanapi diajar berkat Dinten ieu dina sési Apple. Sareng anjeun, Naha anjeun parantos ngaunduh aplikasi éta ti Apple Store atanapi naha anjeun langkung lengkep ihwal aksés toko liwat halaman wéb?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.