Apple ngaluarkeun versi beta 1 tina iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1 sareng tvOS 15.1

Sistem operasi Apple pikeun pamekar

Tanpa istirahat, perusahaan Cupertino nembé ngaluarkeun versi beta 1 tina iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1 sareng tvOS 15.1 pikeun pangembang. Dina hal ieu, versi anyar anu nambihan perbaikan bug sareng solusi pikeun sababaraha bug anu dideteksi, ogé nambihan fungsi Shareplay salaku novelty utama.

Versi béta anyar ieu pikeun alat ios sareng Apple Watch dibarengan ku versi beta 7 tina macOS Monterey, anu urang émut masih teu sayogi pikeun pangguna. Pasti vérsi akhir tina sistem operasi Mac henteu lami teuing pikeun diluncurkeun, tapi ayeuna masih kénéh teu aya.

Pamekar Betas hiji dinten saatos medalkeun final

Teu aya istirahat dina pengertian ieu sareng nalika boro 24 jam parantos kalangkung ti saprak datangna ios 15 kanggo sadaya pangguna dina vérsi resmi na sareng kami parantos gaduh versi béta anyar tina sistem operasi iPhone dina panangan. Éta ogé ngagaduhan sésana vérsi anu sayogi janten soré parantos réngsé.

Masalahna sanés mangrupikeun vérsi béta tina iPhone, iPad, Apple Watch atanapi Apple TV, "masalah" sigana aya dina vérsi Mac yén saatos tilu minggu ti béta 6 kaping katujuh sumping sareng henteu sigana yén éta RC (Calon Ngaleupaskeun) janten urang kedah ngantosan kanggo ningali naon anu kajadian sareng vérsi akhir ieu. Bisi wae, upami anjeun ngagaduhan masalah, langkung saé henteu ngajalankeun éta.

Émut yén vérsi béta ieu pikeun pamekar éta tiasa henteu stabil atanapi henteu cocog sareng alat / aplikasi anu anjeun anggo dina alat anjeun sakumaha biasa kami nyarankeun anjeun ati-ati sareng ngantep sahenteuna versi umum ngeunaan ieu sumping pikeun masangkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.