Apple ngaluncurkeun béta anyar ios 8.3

ios 8.3

Pikeun sababaraha menit dina béta kaopat ios 8.3 Pikeun pamekar sareng upami anjeun salah sahiji anu parantos ngagaduhan aksés kana béta umum mimiti sistem, anjeun ogé tiasa ngaunduh vérsi énggal ngalangkungan OTA ku ngakses aplikasi Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak.

Upami anjeun henteu acan daftar dina program uji coba béta umum yén Apple ngaluncurkeun sababaraha minggu ka pengker, di tutorial ieu kami ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa masangkeunana dina iPhone atanapi iPad anjeun, tanpa janten pamekar komo upami anjeun cicing di luar Amérika Serikat.

Upami anjeun didaptarkeun dina Program Pangembang ios, salian ti béta kaopat ios 8.3, anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés kana ngawangun 6D554n ti Xcode 6.3 Diantara fitur-fitur anyar sanésna, éta ngandung versi sateuacana pikeun pembaruan salajengna Swift, basa pamrograman anyar anu tiasa anjeun anggo pikeun ngembangkeun aplikasi.

Sedengkeun pikeun vérsi ahir ios 8.3 pikeun umum, urang nganggap éta bakal sumping sapanjang bulan April. Diantara kabaruan na, ios 8.3 nyandak perbaikan anu signifikan dina kinerja, stabilitas sareng perbaikan bug. Kibor Emoji ogé parantos didesain sareng Siri bakal tiasa nyarios 10 bahasa deui diantarana:

  • Inggris (Singapura)
  • Inggris (Selandia Baru)
  • Inggris (India)
  • Denmark
  • Swédia
  • Walanda
  • Turki
  • Thailand
  • Portugis (Brasil)

Kami bakal ngawartosan anjeun upami ieu béta anyar ios 8.3 kalebet sababaraha berita deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bego cenahna

    Sababaraha perbaikan deui?!?

  2.   Edgar olivera cenahna

    Turun!

  3.   Bego cenahna

    Dipasang!

  4.   David Lopez del Campo cenahna

    Kusabab kuring ngagaduhan versi béta 2 upami aya 4 kuring gaduh vérsi 8.3 béta 1 dipasang,

    1.    lewéy cenahna

      Kusabab béta 4 kanggo pamekar sareng béta 2 mangrupikeun béta "Publik". 😉

  5.   David Lopez del Campo cenahna

    Éta parantos dipasang sareng diperhatoskeun yén aranjeunna parantos ngaleungitkeun CarPlay

    1.    Bego cenahna

      anu penting batréna tetep hadé sakumaha BETA 1! Palang ramo urang

    2.    lewéy cenahna

      Kusabab béta 4 kanggo pamekar sareng béta 2 mangrupikeun béta "Publik". 😉

  6.   Alfonso Pizarro Jiménez cenahna

    Kanggo naon ieu, kuring gaduh iPhone 5 éta mangaruhan kinerja rada

  7.   Jorge Hernandez cenahna

    Féstico terrones

  8.   Álvaro Hernán Aragon cenahna

    Pembaruan ios 8.1.3 kononna ngalereskeun masalah gerakan sapuan dina iPad. 5 menit ka pengker dina iPad kuring di ios 8.2 Abdi henteu tiasa angkat ka layar utama nutup leungeun kuring dina layar ...

  9.   Luis Malaga Morales cenahna

    Kuring gaduh 5 sareng kuring henteu kénging pembaruan

    1.    Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

      Sambungkeun iPhone anjeun ka iTunes sareng éta bakal nyaritakeun yén aya pembaruan énggal pikeun diunduh sareng dipasang

  10.   Nestor GuFlo cenahna

    Bener upami aya hemat batre ku nyolok éta sareng éta tiasa dianggo 100%

  11.   Marxter cenahna

    Sajauh ieu kuring henteu terang bédana antara Béta 1 sareng 2

  12.   Niup82 cenahna

    Dahar batréna

  13.   Gambar placeholder Gabriel Eduardo Ortega cenahna

    Salam hormat, aya hiji hal anu kuring henteu acan maca dina hal-hal anu anjeun mendakan dina béta ios 8.3

    Kuring parantos ningali bédana dina antar muka ios, sareng kuring ningali dina setélan! khusus ngahapus keyboard!

    upami aranjeunna tiasa ngabandingkeun sareng 2 iphone langkung saé, hiji sareng ios 8.2 sareng anu sanésna sareng ios 8.3

    Éta badé kana setélan, umum, keyboard, keyboard teras aranjeunna masihan kanggo diédit, aya nalika aranjeunna masihan kanggo ngédit sareng némpél ikon beureum kanggo ngahapus keyboard, kotak beureum kalayan kecap hapus nembongan di belah katuhu, dugi ka ditu. éta 2 sami, tapi upami anjeun ningali ios 8.3 kecap hapus kaluar tina latar tukang kotak beureum nalika tumuh, éta ngagaduhan animasi anu henteu aya dina ios 8.2!

    saé éta, meureun aya budak leutik anu urang henteu acan perhatoskeun.

    Salam ti Vénézuéla sareng ucapkeun henteu ka pésta, urang tiasa angkat ka dinya!

  14.   Niup82 cenahna

    Aya bug dina béta ieu, batréna turun 2 tina 2 perséntase sababaraha kali

  15.   Bego cenahna

    Éta bakal anjeun sabab kuring henteu ngagaduhan bug éta. Anu henteu robih nyaéta log CoreTime tapi tanpa mangaruhan batréna ...