Apple ngaleupaskeun béta katujuh tina iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, HomePod 14.5 sareng tvOS 14.5

Alat apel béta

Pembaruan énggal pikeun sistem operasi Apple anu aya di Vérsi 14.5 Aranjeunna ngaku janten salah sahiji pembaruan anu paling penting. Ti béta munggaran pikeun pamekar kami terang yén pembaruan ieu bakal penting pikeun sadayana ékosistem. Éta kalebet berita perkawis sora Siri, kamampuan muka konci iPhone nganggo Apple Watch, Apple Fitness + kasaluyuan sareng AirPlay 2, parobihan kana jasa putereun standar sareng seueur deui. Kanyataanna, kadatangan béta katujuh iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, HomePod 14.5 sareng tvOS 14.5 nunjukkeun yén vérsi akhir badé ngahontal sadaya pangguna.

Tujuh béta pembaruan ageung kanggo alat Apple

Kanggo sababaraha jam teh Béta XNUMX pikeun pamekar pembaruan sistem operasi Apple anu bakal datang. Pikeun masangkeunana, anjeun kedah gaduh profil pangembang dipasang dina alat anjeun sareng anjeun tiasa ngaksés pembaruan ngalangkungan Pusat Pangembang dina halaman wéb resmi Apple.

Tulisan anu aya hubunganana:
iOS 14.5 bakal ngahijikeun sistem recalibration status batre

iOS 14.5 sareng iPadOS 14.5 Aranjeunna ngenalkeun seueur fitur-fitur anyar anu parantos urang carioskeun dina iPhone News dina sababaraha bulan terakhir. Éta pembaruan anu netepkeun parobihan paradigma dina aplikasi 'Milarian' sareng alat pihak katilu. Kamungkinan pikeun muka konci iPhone ku Apple Watch atanapi ngarobih sora Siri ogé dikenalkeun. Henteu diragukeun, vérsi 14.5 mawa seueur fitur anyar pikeun dianalisis.

salaku ka tvOS 14.5 sareng HomePod 14.5 Kasaluyuan disertakeun pikeun kendali Xbox Series X sareng Playstation 5. Parobihan bentuk ogé kalebet di sekitar 'Siri Remote' anu ayeuna disebat 'Apple TV Remote' sareng 'Home' kana 'TV'. Sistem operasi HomePod dumasar kana tvOS, janten fitur-fitur énggal kalebet modifikasi pikeun sora Siri, sareng anu sanésna.

Sareng tungtungna, watchOS 7.4 kalebet muka konci iPhone sareng ios 14.5, ekstensi kagunaan fungsi EKG sareng datangna 'Time to Walk' pikeun pangguna Fitness +. Tanpa ragu, urang tiasa ngalegaan kalayan berita unggal sistem operasi, tapi anu penting pisan nyaéta kadatangan betas katujuh tina sistem ieu anu sigana bakal kalebet langkung seueur fungsi sareng berita pikeun vérsi akhir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.