Apple ngaluncurkeun béta umum kadua ios 15.2, iPadOS 15.2, tvOS 15.2, watchOS 8.3 sareng macOS Monterrey 12.1

24 jam saatos ngaluncurkeun kadua pikeun komunitas pamekar tina ios 15.2, iPadOS 15.2, watchOS 8.3 sareng tvOS 15.2, sapertos anu diharapkeun, Apple parantos ngaluncurkeun béta kadua ieu pikeun sadaya pangguna anu aranjeunna bagian tina program béta umum.

Anu anyar ieu, dina tiori, mangrupikeun versi anu sami anu dileupaskeun pikeun komunitas pamekar, janten teu kudu aya bédana, ku kituna warta nu urang manggihan di betas anyar ieu, sarua jeung nu urang nyebarkeun kamari.

Fitur anu paling menonjol tina béta kadua ieu nyaéta dirancang pikeun ngajaga budak leutik ku ngadeteksi gambar buligir nampi atanapi dikirim ngaliwatan aplikasi Messages, anu kuring parantos ngobrolkeun kamari ngeunaan cara jalanna dina artikel béta pamekar.

Béta kadua ieu ogé kalebet alat énggal anu ngamungkinkeun para pangguna masihan aksés kana data Apple na ku kituna, bisi maot, tiasa gaduh aksés ka sadaya eusi. Sajaba ti éta, fungsi anyar ogé geus ditambahkeun pikeun nyegah pamakéan pelecehan nu Apple AirTag bisa kalibet.

Salaku kolega abdi Ángel geus informed anjeun, aplikasi Search ogé geus narima warta kalawan sékrési béta kadua ios 15.2, kalawan dua pilihan anyar: Item nu bisa lagu kuring jeung Pitulung balik barang leungit.

Pikeun ngundeur ieu betas anyar, urang ngan kudu indit ka Setélan - Umum - Update software. Saatos diropéa kana vérsi ieu, kami angkat ka aplikasi Apple Watch pikeun ogé ngapdet kana béta énggal, upami urang ogé bagian tina pamekaran watchOS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.