Apple ngaleupaskeun betas munggaran iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4 sareng tvOS 14.5 pikeun pamekar

Gelombang anyar vérsi sistem operasi Apple anu béda parantos mimiti asak. Henteu lami ti harita Apple ngaleupaskeun iOS 14.4 sareng iPadOS 14.4 ka umum, tapi Dinten ayeuna Apple parantos ngaleupaskeun betas munggaran ios 14.5 sareng iPadOS 14.5 ka developer.

Sakumaha anjeun terang, Apple ngaluncurkeun versi Béta ieu ambéh pamekar tiasa nyaluyukeun aplikasi na kana sistem operasi énggal sateuacan versi resmi dileupaskeun. Éta kusabab éta henteu disarankeun pikeun masang éta dina alat urang dugi ka dileupaskeun ka umum kumargi aranjeunna tiasa ngagaduhan kasalahan anu ngajantenkeun parangkat kami henteu jalan 100%.

Pamekar sareng akun anu kadaptar Versi pangénggalna tiasa diunduh ti Apple Development Center. Samentara éta, urang bakal teraskeun mendakan naon fitur-fitur anyar anu dilebetkeun ieu versi anyar sistem operasi sareng kami bakal ngamutahirkeun éta gancang-gancang.

Di sisi séjén, Apple ogé parantos ngaluarkeun versi tvOS 14.5 sareng watchOS 7.4 , ogé sababaraha dinten saatos peluncuran versi 7.3 tina smartwatch kalayan dukungan pikeun "Time to Walk" dina Apple Fitness + sareng kasadiaan ECG langkung ageung dibarengan ku Faces anyar. Dina cara anu sami pikeun ios sareng iPadOS, kami masih henteu terang fitur-fitur anyar anu dilebetkeun tapi tiasa kalebet sababaraha perbaikan bug anu henteu kajantenan di 7.3. Pas urang mendakan anu énggal, kami bakal ngamutahirkeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.