Apple ngaluncurkeun dua iklan anyar pikeun ngamajukeun iPad Air

https://www.youtube.com/watch?v=_4msNKgRQDc

Apple ngamimitian saminggu kalayan ngaleupaskeun dua iklan anyar anu ngamajukeun iPad Air, sahingga neraskeun sareng kampanye iklan Ayat anjeun anu parantos urang tingali dina tempat perusahaan sanés.

Iklan Apple ieu dicirikeun ku nyobian nunjukkeun ka pangguna naon anu tiasa dilakukeun sareng sababaraha produk na, dina hal ieu, iPad Air. Perangkat keras anu hadé kedah dikuatkeun ku parangkat lunak anu saé sareng jelas yén di App Store aya permata anu saleresna, leres, anjeun kedah terang kumaha ngamangpaatkeunana.

Dina iklan munggaran urang tingali kumaha Esa-Pekka, komposer anu ogé pianis sareng konduktor, anggo iPad dimana-mana pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikaresep - resep kana musik anjeun sareng nyusunna supados sadayana tiasa menikmatinya.

https://www.youtube.com/watch?v=FbXYqHke9n8

Dina kasus Chérie King, éta mangrupikeun a pangumbara awéwé nganggo iPad Air komunikasi sareng jalma anu dipikacinta, terang sadayana ngeunaan tempat-tempat anu anjeunna iinditan sareng salaku alat pikeun nyaritakeun carita na ka sakabeh dunya.

Jelas yén poténsi anu leres tina alat ieu (sareng kuring henteu ngan ukur nyarioskeun iPad) aya dina jalma anu ngagunakeunana sareng sanaos ieu pamasaran, yakin aya seueur jalma anu ngeunteung dina iklan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.