Apple ngaluncurkeun halaman pikeun ngabantosan ngalih tina Android ka ios

Android-ios

Ngalihkeun tina hiji platform kana platform anu sanés tiasa janten salah sahiji padamel anu paling rumit sareng matak pikaboseneun anu aya, nanging upami anjeun hoyong angkat ti Android ka ios, Apple ngajantenkeun gampang pisan pikeun anjeun ku halaman pangrojong anu anyar anu ngabantosan anjeun saléngkah-saléngkah pikeun ngalih tina sistem operasi Google kana ios. Di Cupertino aranjeunna kedah yakin pisan yén peluncuran iPhone anyar 4,7 sareng 5,5 inci bakal narik seueur pangguna Android, anu seueur anu panginten parantos ngalih ti ios kana platform Google leres-leres milarian telepon pinter. Langkung ageung tibatan Apple teras henteu nawiskeun. .

La halaman apel, anu ngan ukur aya dina basa Inggris dina waktos ayeuna, ngajelaskeun step by step kumaha mindahkeun sadaya kontak sareng kalénder anjeun kana platform Apple, malah nyarankeun aplikasi pikeun ngalakukeunana, kalayan tautan langsung ka toko aplikasi Google sareng App Store. Cara mindahkeun poto sareng pidéo kana komputer nganggo aplikasi pihak katilu atanapi iTunes, kalayan tutorial anu lengkep sareng gambar nganggo screenshot langkung gampang tibatan anu kantos. Hal anu sami pikeun musik, anu ogé nunjukkeun yén anjeun mindahkeun kana komputer nganggo iTunes. Dokumén, buku, aplikasi sapertos Halaman, Keynote atanapi Nomer sareng aplikasi sanés ti App Store ogé ngagaduhan bagian na dina halaman dukungan ieu.

Naha anjeun pangguna Android sareng anjeun badé ngalih kana ios nganggo iPhone anyar? Nya, tong hilap ningali bagian anyar halaman wéb Apple ieu. Émut yén ti 26 Séptémber IPhone 6 sareng 6 Plus bakal sayogi di Spanyol sareng nagara-nagara Éropa sanés, sanaos paménta anu luhur tiasa ngajantenkeun milarian iPhone dina rak di Apple Store atanapi dina misi toko online teu mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Jigana Google kedah ngalakukeun hal anu sami. Apple ngagaduhan kaunggulan desain saderhana, sareng éta langkung intuitif tibatan Android. Sigana mah leuwih hese pikeun indit ti ios ka Android tibatan tibalik.

    1.    hhhhh cenahna

      Anjeun jelema bodo manehna ... !!